Targul de job-uri Angajatori de Top are loc in perioada 12-13 aprilie

Peste 15.000 de profesionisti, studenti si masteranzi care sunt in cautarea unui job in domeniile: IT, outsourcing, financiar-bancar, FMCG, inginerie si retail vor avea ocazia sa aplice pentru pozitiile deschise de companiile participante la evenimentul de cariera Angajatori de Top.

Editia cu numarul 14 Angajatori de TOP va avea loc in perioada 12-13 aprilie, iar pana in prezent au confirmat prezenta aproximativ 100 de angajatori.

“Pentru candidati, Angajatori de Top reprezinta o modalitate prin care pot afla despre proiecte si initiative de cariera oferite de angajatorii prezenti, iar pentru companii oportunitatea de a interactiona cu candidatii interesati sa aplice pentru pozitiile deschise”, a declarat Adrian Stanescu, project manager al targului.

Incepand cu a doua jumatate a lunii martie lista completa a angajatorilor si detalii despre eveniment vor fi disponibile pe www.hipo.ro, la sectiunea Angajatori de Top.

Targul de job-uri angajatori de Top este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de tinere talente.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Citește și
Kurzarbeit - detalii și context. Ce trebuie să știe mediul de business?
Setari Cookie-uri