Producatorul de tigarete British American Tobacco Romania are un nou director general, Gemma Webb. Noua sefa BAT preia stafeta de la David Waterfield, managing director Europa de Sud-Est in ultimii 3 ani. Vezi ce planuri de viitor are aceasta.

Gemma Webb s-a alaturat echipei BAT in urma cu 11 ani si a ocupat pozitia de Trade Marketing & Distribution Manager pe Europa de Vest, iar la scurt timp dupa a lucrat ca general manager pentru Marea Britanie&Irlanda. Expertiza sa mai include si experienta de mangement in cadrul unei companii producatoare de substante chimice in Germania.

“Formularea unei viziuni clare, setarea unor reguli corecte de relationare, dar si un proces decizional transparent sunt esentiale conducerii cu succes a unei afaceri. Pe langa aceste atribute, este nevoie si de putina intuitie, pentru ca sunt multe situatii in care micile detaliile se dovedesc a fi decisive”, crede sefa de la BAT.

Noul director general, despre opotunitatile de viitor

“British American Tobacco Romania are o pozitie bine consolidata pe piata, insa nu e momentul sa ne relaxam dupa succesele avute pana acum. Mai mult, pozitia de lider obliga la eforturi continue pentru a deveni mai bun – ne indreptam obiectivele de business spre o consolidare a pozitiei noastre, un management mai bun al resurselor, ca dealtfel si spre motivarea minunatei echipe locale”, a declarat Webb.

Prezenta in Romania din 1994, ca reprezentanta locala, BAT Romania a fost fondat in 1996 ca entitate de business locala si a inceput productia in 1997, la fabrica din Ploiesti.

In prezent, BAT Romania angajeaza peste 650 de profesionisti si produce, atat pentru piata locala, cat si pentru cea internationala, o serie de branduri de tigarete recunoscute la nivel mondial, precum Kent, Lucky Strike, Pall Mall, Dunhill, Vogue, Viceroy si Rothmans.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »



Citeste si
Medicover Romania va avea un nou director general