18 ianuarie 2018. British American Tobacco lanseaza in Romania glo, dispozitivul de incalzire a tutunului, pentru care sunt folosite produsele din tutun denumite Neosticks. Romania este prima tara din Uniunea Europeana in care British American Tobacco lanseaza dispozitivul glo si, avand in vedere ca producatorul de tigarete are o fabrica la Ploiesti inca din 1997, intrebarea de pe buzele tuturor este: va fabrica British American Tobacco produse din tutun pentru glo la unitatea de productie din orasul Aurului Negru?

”Romania este prima tara din Uniunea Europeana in care am lansat glo. Suntem pe primul loc in Romania, cu o cota de piata de 55% din piata tutunului si intentionam sa devemim lideri si pe segmentul produselor care inclazesc tutunul. Fabrica din Ploiesti este una dintre cele mai mari fabrici ale BAT din Europa si investim mult acolo pentru a fi o platforma de export catre alte tari. Am inceput sa investim pentru a produce Neopod, capsula pentru iFuse, la Ploiesti. Romania este unul dintre principalii candidati din Uniunea Europeana pentru inceperea productiei de Neostiks. Avem doua fabrici unde producem glo si Neostiks, una in Coreea de Sud si una in Rusia”, raspundea, acum cinci luni, Asli Ertonguc, South Central Europe Marketing Director BAT.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont