Nascut in Irlanda de Nord, Michael Adamson s-a alaturat echipei British American Tobacco (BAT) in 1991. In cei 27 de ani petrecuti in cadrul British American Tobacco (BAT), Michael Adamson a fost implicat in operatiunile companiei din Canada, Elvetia si Ungaria. Inainte de a se alatura echipei din Romania, Adamson a lucrat la Globe House - sediul global al British American Tobacco (BAT) din Londra, Marea Britanie - ca membru al echipei globale de productie responsabila de strategia tehnologica a Grupului si de guvernanta tehnica a investitiilor de capital.

In pozitia actuala, responsabilitatile lui Michael Adamson includ coordonarea fabricilor British American Tobacco (BAT) din Romania, Croatia si Serbia si a lanturilor de aprovizionare ale companiei pentru Europa de Sud si de Est. Francisco Toso, care a condus fabrica BAT din Ploiesti incepand cu anul 2015, a preluat un alt rol in cadrul companiei, in Africa de Sud.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont