Mindrutescu a mai condus AmCham, din functia de presedinte, in anul 2010.

AmCham Romania a ales noul consiliu director pentru perioada martie 2012-martie 2013, dupa voturile exprimate de reprezentantii celor peste 300 de companii membre.

Din conducerea organizatiei mai fac parte, printre altii, Bogdan Balaci, country general manager IBM (vicepresedinte), Cristian Colteanu, regional executive for Romania, Bulgaria and Moldova, General Electric (vicepresedinte) si Tibor Pandi, president Citibank (trezorier).

Citeste si:

"Prioritatile AmCham Romania pentru 2012-2013 vizeaza consolidarea unui mediu de afaceri transparent, predictibil si stabil, a unui cadru fiscal favorabil dezvoltarii economice si atragerii de noi investitii, modernizarea administratiei si legislatiei fiscale, sustinerea pietelor de capital, dar si implementarea unei legi a Sanatatii care sa vina in sprijinul procesului de reforma aflat in desfasurare", a declarat Mindrutescu.

AmCham Romania reprezinta peste 316 membri - companii americane, internationale si locale, cu investitii totale de peste 10 miliarde dolari si aproximativ 250.000 de locuri de munca create.

Citeste Cum arata o zi din viata lui Sorin Mindrutescu, seful Oracle Romania