Ce salarii aveau managerii lui Patriciu de la Mic.ro

In toamna lui 2011, compania Mercadia, firma prin care omul de afaceri opera magazinele Mic.ro si Macro, prezenta cu tam-tam noii manageri atrasi in companie pentru a se ocupa de divizia de FMCG retail. Acum, numele acestora apar in tabelele de creante salariale din falimentul Mic.ro, avand de recuperat zeci de mii de lei de la companie.

RVA, administratorul judiciar al Mic.ro Retail, a facut publica pe 27 aprilie o anexa la tabelul creantelor salariale, care include restantele de plata din perioada ianuarie-aprilie 2012. wall-street.ro a selectat cativa dintre managerii lui Patriciu pentru a vedea cati bani au de recuperat de la compania Mic.ro.

In septembrie 2011, Mercadia il prezenta pe Vlad Seitan, fost sef de marketing la OMV Refining&Marketing, ca noul director de operatiuni si deputy CEO al diviziei de FMCG Retail.

Vlad Seitan, al carui contract cu Mic.ro a fost incheiat la final de ianuarie, avea la data deschiderii procedurii de recuperat salariul aferent lunii ianuarie in cuantum de 47.000 lei. In anexa 2 de la tabelul creantelor salariale, (anexa cu date pe ianuarie-aprilie, privind legea 200/2006- prin care se garanteaza creantele salariale in cazul falimentului), Seitan apare cu salarii restante de 37.000 lei pe luna ianuarie.

In toamna 2011, Anca Vlad era numita noul head of category management and purchasing al companiei. Anca Vlad a fost anterior purchasing manager la Baumax. Contractul de munca al Ancai Vlad cu Mic.ro s-a incheiat pe 17 februarie. In anexa creantelor salariale Anca Vlad apare cu salarii restante de peste 32.000 lei in ianuarie si 18.000 lei in februarie.

Director executiv al companiei, Richard Mansel, fost director general al Metro Romania, are si el de recuperat bani de la Patriciu. Contractul lui Mansel s-a incheiat pe 2 aprilie. Potrivit celei de-a doua anexe la tabelul creantelor salariale, Mansel are de recuperat cate 25.000 lei pentru ianuarie, februarie si martie.

Roxana Baias era director de marketing in compania. Roxana Baias si-a incetat contractul pe 18 februarie. Pe luna ianuarie are de recuperate 24.000 lei, iar pe februarie are de recuperat 15.000 lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri