Din aceasta saptamana, Medicover are doua divizii de busines. Una este axata pe „cresterea numarului de clienti, managementul portofoliului de clienti actuali si dezvoltarea de noi produse si servicii specifice", fiind condusa de John Stubbington, COO-ul grupului.

Cea de-a doua divizie de business are rolul de sprijin pentru clienti, ingrijire medicala si dezvoltare a serviciilor medicale, fiind condusa de Bogdan Pana, directorul executiv al spitalului si clinicilor Medicover.

„Am dezvoltat acest model de business si in celelalte tari in care suntem prezenti. Pentru anul 2012 estimam o cifra de afaceri la nivel de grup de 300 milioane de euro. Suntem increzatori ca acest model ne va aduce si in Romania rezultate similare, cu o crestere de peste 20% pana la 45 milioane euro pentru cifra de afaceri Medicover Romania (inclusiv Synevo) in anul 2012”, a declarat Fredrik Ragmark, CEO-ul grupului Medicover.

Compania a anuntat totodata ca directorul general al Medicover Romania, Catalina Balan, si-a incheiat mandatul.

„Catalina Balan, general manager, care in ultimii ani a condus cu succes un program de transformare al companiei Medicover ce a inclus deschiderea unui spital de 122 paturi in Bucuresti, si-a incheiat mandatul si a decis sa urmeze alte oportunitati", se precizeaza intr-un comunicat al furnizorului de servicii medicale.

Citeste si:

Catalina Balan a venit la conducerea Medicover la 1 decembrie 2010, inlocuind-o pe Marina Otelea. Anterior, Balan lucrase in cadrul mai multor banci locale si internationale, precum Citibank, BNP-Dresdner Bank si ABN Amro Bank.

In Romania, Medicover detine 11 clinici (Bucuresti, Cluj, Constanta, Iasi, Timisoara, Ploiesti, Brasov), un spital (Bucuresti) si 14 laboratoare medicale Synevo. Furnizorul de servicii medicale are in Romania peste 1.500 de companii abonate si 100.000 de pacienti anual.

Grupul Medicover este prezent in 12 tari - in Polonia, Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Estonia, Germania, Republica Moldova, Ucraina, Belarus, Turcia si in Bulgaria.