In primul trimestru, compania a inregistrat pierderi din cauza cererii reduse de produse petroliere, iar conducerea societatii a decis sa reduca programul de lucru al angajatilor la patru zile pe saptamana fata de un program normal de cinci zile.

Veniturile Oil Terminal au scazut cu 6,1% in primele sase luni din acest an, la 54,51 milioane lei, iar cheltuielile au coborat cu 4,7%, la 54,51 milioane lei.

Compania este controlata de Ministerul Economiei, care are 59,62% din actiuni.

Citeste si:

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat in iulie ca, in urma unui audit, au fost identificate cheltuieli nejustificate in cadrul companiei, Oil Terminal platind zeci de mii de euro pe bijuterii, ace de cravata, butoni de aur, un ceas de aur si vinuri de colectie.

Oil Terminal este specializata in servicii privind primirea, depozitarea, conditionarea si expedierea titeiului, a pacurii si a altor materii prime lichide pentru import, export si tranzit.

Titlurile Oil Terminal au incheiat sedinta bursiera de joi la un pret de 0,16 lei. La aceasta cotatie, capitalizarea este de 93,18 milioane lei (20,47 milioane euro).