Investitiile in programe de dezvoltare a managerilor sunt o solutie la indemana companiilor care inca se confrunta cu dificultati in perioada de criza. Managerii au nevoie de aceasta sustinere din partea companiilor.
"Managerii seniori, in special cei din departamentele operationale si comerciale, sunt expusi la foarte putine programe de dezvoltare, desi este crucial pentru companii ca ei sa devina mai buni. In momentul actual, chiar asupra lor se concentreaza responsabilitatea aducerii de rezultate, in conditiile pietelor fluctuante sau in scadere”, a declarat coach-ul Mihai Stanescu.

El a adaugat ca top managementul companiilor care reusesc in criza isi ia timp sa dezvolte acele calitati care ii duc mai departe , ca manageri si ca oameni.

Afla mai multe detalii pe aceasta tema de la coach-ul Mihai Stanescu, fondatorul companiei RoCoach.

Mihai Stanescu va fi speaker joi, 8 noiemrbie, la conferinta wall-street.ro HR 2.0. Transformarea organizationala in noua economie.

Daca vrei sa afli mai multe despre tendintele din domeniul resurselor umane si sa discuti cu cei mai importanti specialisti din HR, participa la conferinta HR 2.0. Transformarea organizationala in noua economie.

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la conferinta este sa completezi formularul disponibil aici.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri