Avocatii D&B David si Baias, societatea de avocatura corespondenta a PwC Romania, au obtinut in instanta o reducere a amenzii aplicate de Consiliul Concurentei societatii Farmexpert DCI pentru incalcarea prevederilor art. 5 din Legea concurentei si a art. 101 TFUE, prin „incheierea unor intelegeri” de interzicere a exportului si a importului de produse Bayer, precum si a exportului de produse Sintofarm.

Curtea de Apel Bucuresti a decis anularea in parte a deciziei nr. 98/27.12.2011 emisa de catre Consiliul Concurentei, respectiv cu reducerea cuantumului amenzii, de la 10,9 mil. lei la 1 mil. lei.

Decizia este una definitiva, fiind supusa recursului.

Din echipa D&B David si Baias au facut parte Andreea Cojocaru, Catalin Suliman si Ana-Maria Iordache, coordonati de Sorin David (foto), managing partner al casei de avocatura.

D&B David si Baias este integrata in reteaua societatilor de avocati corespondente PwC care cuprinde mai mult de 2.000 de avocati in 75 de jurisdictii.

D&B David si Baias acopera urmatoarele domenii: societati comerciale si grupuri de societati, fuziuni, achizitii si restructurari, proprietati imobiliare, relatii de munca, servicii financiare si piete de capital, concurenta si ajutoare de stat, proprietate intelectuala, protectia consumatorului si a datelor cu caracter personal, litigii fiscale si comerciale. De asemenea, D&B este specializata in domeniile farmaceutic si IT&Telecom.