Bogdan Dobre a absolvit Facultatea de Chimie Organica in cadrul Universitatii din Bucuresti si are un EMBA obtinut in cadrul Universitatii Tiffin, SUA. Bogdan s-a alaturat companiei Holcim Romania in 2000 in pozitia de manager regional de vanzari. Doi ani mai tarziu, a preluat coordonarea echipei de vanzari a diviziei Ciment si, din 2011, a administrat segmentul de business pentru divizia Betoane si Agregate.
Rossen Papazov, cetatean bulgar, s-a alaturat companiei Holcim Romania in urma cu 3 ani in pozitia de director de marketing & vanzari. Inainte de Holcim Romania, Rossen a fost director de marketing al Holcim Belgia si a coordonat Divizia de Agregate si Betoane a Holcim Bulgaria in calitate de Manager General, in perioada 2004-2007.
“In noua pozitie, prioritatea mea va fi aceea de a continua si dezvolta parteneriatul pe termen lung cu clientii nostri in aceasta perioada de criza si pregatirea activitatii pentru momentul cand piata cimentului va reveni la o crestere sustenabila”, a declarat Bogdan Dobre.
Holcim Romania a raportat anul trecut o cifra de afaceri de 213 milioane de euro.Compania detine 2 fabrici de ciment in Campulung si Alesd, o statie de macinare si un terminal de ciment la Turda, 15 statii ecologice de betoane, 3 statii de agregate, 2 statii de lianti speciali si un terminal de ciment in Bucuresti. Holcim (Romania) S.A. are aproximativ 1.000 de angajati.
Principalii concurenti ai Holcim pe piata sunt Carpatcement (Heidelbergcement) si Lafarge.