Producatorul de vinuri premium Vitis Metamorfosis a recoltat in aceasta toamna 100 de tone de struguri ecologici si anunta lansarea pentru anul viitor a primelor vinuri eco din portofoliu.

Compania cultiva struguri ecologici pe o suprafata de 15 hectare in Podgoria Dealu Mare, pe care sunt plantate sortimente precum Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagra, Negru de Dragasani, Muscat Ottonel, Tamaioasa Romaneasca, Feteasca Regala si Feteasca Alba.

Primele vinuri eco Vitis Metamorfosis urmeaza sa fie lansate la inceputul anului viitor si vor reprezenta aproximativ 25% din productia de anul acesta, estimata de reprezentantii companiei la 300.000 de sticle.

In prezent, Vitis Metamorfosis are un portofoliu de opt vinuri, distribuite pe piata locala de Heinrig Distribution: Cantus Primus Cabernet Sauvignon si gamele Vitis Metamorfosis si Fluturi & Farfalle.

Vitis Metamorfosis a fost infiintata in 2008 si are o suprafata de 100 de hectare de teren in Podgoria Dealu Mare. Primul vin produs de Vitis Metamorfosis, Cantus Primus Cabernet Sauvignon, a fost lansat pe piata in 2009.

Citeste si:
Ghita: Pana in 2014 aveam relatii normale cu Kovesi
Sebastian Ghita: Pana in 2014...

Compania estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de aproximativ 300.000 euro, urmand ca in 2014 business-ul sa se situeze in jurul valorii de 800.000 euro. In plus, reprezentantii producatorului preconizeaza intrarea pe profit anul viitor.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Sergiu Chircă, elefant.ro: Un român a cumpărat, în medie, 6 cărți la o comandă
Setari Cookie-uri