Sindicalistii Hidroelectrica il acuza pe administratorul judiciar Remus Borza de intoarcerea companiei de stat in insolventa si ii cer returnarea comisionului de 2,2 milioane de euro pe care l-a incasat pentru ca a scos producatorul de energie din reorganizare judiciara in numai un an, desi nu s-au intrunit conditiile necesare.

Situatia Hidroelectrica este mai grava decat pare, dupa ce Curtea de Apel a admis un numar de noua recursuri, iar compania a reintrat automat in insolventa din cauza ca in momentul iesirii din procedura de reorganizare judiciara, in iunie 2013, mai existau procese pe rol. Toate aceste dosare au fost reintoarse acum spre judecare.

„Practic, tot ce se castigase s-a facut praf, inclusiv procesele cu «baietii destepti» pentru despagubirile cerute de acestia si care fusesera castigate. Acum totul s-a restartat. Se va rejudeca inclusiv opozitia la deschiderea procedurii de insolventa si, daca se va pierde in instanta, insolventa nu a avut niciodata loc, iar contractele bilaterale ar putea fi reinstaurate“, a declarat, pentru „Adevarul“, Remus Vulpescu, fost administrator special al Hidroelectrica pana in mai 2013.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Citeste si:
Curtea de Apel București își prelungește SUSPENDAREA activității
Curtea de Apel București își...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Hidroelectrica sponsorizează cu peste 10 milioane de lei șapte spitale
Setari Cookie-uri