Cris-Tim incheie pe crestere : plus de 15% pentru business-ul lui Radu Timis

Producatorul de mezeluri Cris-Tim, detinut de omul de afaceri Radu Timis, va incheia acest an cu o crestere de 15% a business-ului, pana la 90 de milioane de euro.

In plus, profitul operational al companiei a urcat cu 10% fata de anul precedent. De asemenea, linia de mezeluri a firmei, reprezentata de companiile Recunostinta Prodcom si Cristim 2 Prodcom – a inregistrat o crestere de 20% fata de 2013.

“Anul 2014 a fost unul de crestere si de investitii. Ne-am concentrat eforturile, de asemenea, pe eficientizarea distributiei directe, prin extinderea parteneriatelor cu retelele de magazine de proximitate. Totodata, ne-am dezvoltat portofoliul de produse, am extins anumite branduri si categorii, acoperind mai bine cererea pe produse crud – uscate si feliate“, a declarat Radu Timis, presedintele Cris-Tim.

Anul acesta compania a investit peste opt milioane de euro pentru achizitia de echipamente si linii de ambalare si procesare a carnii. In plus, au fost investite resurse si in divizia de productie si procesare a laptelui. In acest moment, unitatea proceseaza o cantitate de 12.000 de litri de lapte pe zi, urmand sa creasca pana la 16.000 de litri de lapte pe zi in cativa ani. EcoFerm este o ferma de crestere a animalelor (570 capete bovine Montbeliarde) si producere de cereale si furaje (800 ha teren agricol), fondata in 2002, care se afla in plin proces de certificare eco. In ultimul an, Cris-Tim a investit circa 1,5 mil. euro in ferma din judetul Prahova pentru a putea produce aici si gama de lactate. De asemenea, planurile vizeaza si infiintarea unei sectii de branzeturi.

Citeste si:
Romanii care au construit afaceri de succes
Romanii care au construit...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri