Compania E ON Distributie, subsidiara a grupului german E.ON, va investi anul viitor cel putin 150 milioane de lei in retelele de distributie a gazelor naturale, nivel similar cu suma alocata in acest an, transmite Mediafax.

"Cea mai mare parte a sumei a fost investita in modernizarea a peste 507 kilometri de conducte si bransamente, dar si pentru achizitionarea de echipamente performante", a afirmat luni Teona Oltean, director general adjunct al E.ON Distributie, intr-o conferinta de presa. Compania opereaza retelele de distributie a gazelor in nordul tarii, unde are 2,8 milioane de clienti.

Oltean a adaugat ca, pentru cresterea sigurantei consumatorilor, E ON va realiza, pe langa investitii in modernizare conductelor de gaze, si campanii de constientizare a populatiei asupra necesitatii respectarii regulilor de utilizare a surselor de energie. In Romania, grupul E.ON este activ pe piata furnizarii si distributiei de gaze naturale si energie electrica, deservind aproximativ 3 milioane de clienti in 20 de judete din Transilvania si Moldova.

Cifra de afaceri consolidata a E.ON Romania, subsidiara a grupului german de utilitati E.ON, a scazut cu 10,5% anul trecut fata de nivelul din 2012, ajungand la 4,65 miliarde lei (1,05 miliarde euro), in principal din cauza reducerii volumelor de gaze si electricitate vandute.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri