Eric Stab, presedinte&CEO la GDF SUEZ Energy Romania, este noul presedinte al Consiliului Investitorilor Straini (CIS), functie ocupata anterior de Mihai Bogza, seful CA al Bancpost.

Comitetul Director al CIS a ales marti noul presedinte si doi vicepresedinti - Daniel Anghel, partener aspecte de ordin fiscal, PricewaterhouseCoopers, si Jean Valvis, presedinte si director general, Valvis Holding, potrivit Mediafax.

Cei trei urmatorii membri ai conducerii executive au un mandat de un an, pana in mai 2016. CIS "va continua dialogul cu institutiile relevante la nivel guvernamental si neguvernamental, pe acele propuneri si politici publice care pot conduce la o crestere economica sustenabila, la un grad ridicat al ocuparii fortei de munca si care vor spori competitivitatea si productivitatea economiei romanesti", arata asociatia, intr-un comunicat.

Consiliul Investitorilor Straini reuneste 120 de companii, ale caror investitii cumulate in Romania reprezinta aproximativ doua treimi din totalul investitiilor straine directe realizate din 1990 pana in prezent.

Citeste si:
Seful McDonald's, concediat din cauza unei relatii la munca
McDonald's isi concediaza...
Sursa foto: Conducta gaze/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Arval are un nou director comercial. Vine de la UniCredit