Producatorul de lactate Danone il numeste din 1 angust pe Adrian Pascu in pozitia de director general pentru divizia de lactate Europa de Sud Est, conducand echipa de management pentru Danone Romania, Bulgaria, Grecia, Moldova si Tarile Adriatice.

Acesta il inlocuieste pe Dieter Schulz, al carui mandat de trei ani se incheie si care va prelua noi responsabilitati in cadrul grupului.

Anterior, Adrian Pascu a activat pentru Danone Rusia, unde a detinut pozitia de director de vanzari pentru divizia Moscova. El a detinut si alte pozitii in organizatia de vanzari a Danone Romania, ultima fiind cea de director comercial.

Adrian Pascu este absolvent al Facultatii de Fizica, Universitatea Iasi, si detine un titlu MBA ELITEC de la aceeasi universitate. Si-a inceput cariera in business in companii precum Henkel si Campofrio si are peste 10 ani de experienta in Danone, unde a avansat constant pe diferite pozitii.

Danone Romania face parte din Grupul Danone, prezent in 140 de tari. Grupul Danone a inregistrat in 2014 vanzari de peste 20 miliarde euro.

Citeste si:
Danone deschide un centru de vaccinare la sediul său
Danone deschide un centru de...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri