Conform statisticilor, cel mai important criteriu in alegerea unei locuinte este SIGURANTA! In aceasta idee, ansamblul rezidential Asmita Gardens, clasat in top 10 cele mai inalte cladiri din Romania, va invita sa descoperiti o noua perspectiva asupra confortului si sigurantei, intr-una dintre cele mai rezistente constructii rezidentiale din capitala.

Situat pe malul raului Dambovita, in apropiere de zona Tineretului, Piata Unirii si Splai, complexul este construit pe o suprafata totala de 150.000 mp, cuprinde 7 blocuri-turn cu pana la 25 etaje si beneficiaza de cea mai intinsa panorama asupra Bucurestiului si a Deltei Vacaresti. Astfel, va veti simti in mijlocul evenimentelor, intr-o zona centrala, in acelasi timp fiind departe de agitatia capitalei, intr-o oaza de liniste pitoreasca.

Pentru a oferi un maxim de siguranta si confort clientilor sai, proiectul rezidential se diferentiaza prin cateva elemente noi in Romania. Fundatia este formata dintr-un radier din beton armat de 1,5 – 2,0 m grosime, dispus pe o serie de 225 – 277 piloti forati din beton armat, ajungand pana la aproximativ 18 m adancime si avand un diametru de 88-118 cm in functie de inaltimea cladirii. Acest tip de fundatie fiind folosit cu succes in Dubai, unde in ciuda faptului ca se construieste pe cel mai instabil tip de sol, nisip, ofera o stabilitate si o rezistenta incredibila. De asemenea, structura deosebita a turnurilor, cea de tip "tub in tub" sau "tub dublu” – un procedeu unic de constructie in Romania, identic cu cel folosit la turnurile Petronas din Kuala Lumpur, care confera un grad sporit de rezistenta la seisme. Sistemul "tub in tub" confera de asemenea, pentru apartamente, o suprafata complet libera intre tubul exterior si cel interior de aproximativ 480 mp pe nivel, astfel, din punct de vedere al capacitatii de rezistenta si rigiditate constituie o structura cu mari rezerve de siguranta in cazul solicitarilor seismice. Materialul folosit este beton armat clasa C32/40, fiind clasificat ca si beton de inalta rezistenta, iar structurile au fost proiectate la seism conform ultimului normativ in vigoare P100/2006, prezentand din acest punct de vedere o siguranta deosebita, superioara cladirilor proiectate si realizate pana in 2005.

“Ansamblul Asmita Gardens, cu o locatie de exceptie – in imediata vecinatate a cel mai mare parc natural urban din Romani si la doar 10 minute de centrul Capitalei – reuseste sa raspunda nevoilor actuale ale cumparatorilor aflati in cautarea unui apartament realizat la standarde ridicate, cu finisaje de foarte buna calitate si la un pret rezonabil. Pe langa apartamentele spatioase, complexul ofera locuitorilor sai una dintre cele mai variate game de facilitati pentru intreaga familie. Datorita caracteristicilor sale, inaltimii, panoramei si executiei tehnice, complexul rezidential Asmita Gardens este inegalabil in Romania.” a declarat Andreea Comsa, managing director Premier Estate Management – una din cel emai mari agentii de real estate din Romania.

Asmita Gardens ofera locuitorilor sai o gama complexa de beneficii si facilitati, atat pentru adulti cat si pentru copii, precum: 800 de locuri de parcare, supermarket, spatii verzi amenajate, sala de fitness World Class, SPA, piscina interioara, The Little Gym - cel mai nou program sportiv si educational care se adreseaza copiilor si bebelusilor si Tower Play - cel mai nou loc de joaca pentru copii din Bucuresti.

Prin amplasarea sa centrala, acesta se afla la doar 10 minute de centrul Bucurestiului, la doi pasi de Piata Unirii si Parcul Tineretului si ofera acces rapid catre 2 mall-uri (Sun Plaza si Bucuresti Mall), 2 hypermarket-uri (Cora si Kaufland) si 2 statii de metrou. De asemenea, in cadrul ansamblului se afla Centrul de Observare a Deltei Vacaresti – cel mai inalt observator de acest gen din Europa – unde cei interesati pot avea contact cu biodiversitatea urbana si pot schimba idei cu specialisti in protectia mediului. Observatorul a fost lansat dein 2014 si poate fi vizitat in regim liber, pe baza de programare in prealabil la adresa de email observator@parcnaturalvacaresti.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri