In cele doua perioade de reduceri, retailerul va avea discount-uri atat la electronice, cat si la articole sportive sau jucarii.

In oferta promotionala dedicata clientilor profesionisti sunt incluse: electronice, electrocasnice, media&IT, jucarii, pana la articole sportive, ustensile profesionale de bucatarie si articole „do it yourself”. Compania va avea si reduceri speciale de 20% pentru toate tipurile de imprimante si scaune de birou.

Astfel, electronicele si produsele destinate uzului casnic– laptop-uri, tablete, telefoane, frigidere, cuptoare, masini de spalat si aspiratoare vor fi disponibile la oferta in magazinele Metro, unele dintre acestea atingand un discount de 70%. Mai mult, o gama larga de jucarii va avea preturi cu 40% mai mici (valabile doar in perioada 19-22 noiembrie), iar echipamentele sportive vor primi reduceri de 30%.

Citeste si:

Profesionistii din domeniul HoReCa pot gasi reduceri la aparatura profesionala pentru gatit si servit, precum si scaune de interior, toate beneficiind de preturi promotionale cu 20% mai mici.

Ofertele prezentate in campania Black Friday nu includ produsele aflate deja in alte promotii si sunt valabile in limita stocului disponibil. Articolele cu discount de pana la 70% sunt disponibile in cantitati limitate.