Siguranta si confidentialitatea datelor capata noi dimensiuni intr-o lume in care se pune accent pe accesul liber la informatie.

Fie ca navigam pe internet, efectuam plati online, ne abonam la newslettere sau plasam comenzi, ne dorim sa putem realiza toate aceste actiuni fara restrictie, insa totodata datele noastre trebuie sa fie in permanenta in siguranta, iar interlocutorul sa le utilizeze sub egida confidentialitatii, fara a le instraina catre terti.

Daca ne referim la colaborari de tip business-to-business, interesul privind confidentialitatea datelor creste exponential si este de inteles avand in vedere aspectele comerciale si secretul de business pe care orice companie doreste sa le pastreze nedivulgate. Erorile sau scurgerile de informatie sunt de nedorit pentru un parteneriat de succes si o reputatie intacta, ambele intr-o viziune pe termen lung.

Siguranta si confidentialitatea datelor sunt concepte la care am aderat in mod firesc, fie ca vorbim de transporturi de marfuri a caror valoare se ridica la sute de mii de euro, fie ca ne referim la interactiuni virtuale, prin intermediul website-ului sau la schimbul de mesaje electronice.

Avem sustinerea celor peste 140 de colegi din departamentul IT al grupului Gebruder Weiss care au creat sisteme informatice sigure din punct de vedere al datelor introduse pentru ca partenerii nostri sa se poata bucura simultan de confidentialitate si procese accelerate de aprovizionare, logistica, depozitare si expeditie. Adaugand la toate acestea si minimizarea costurilor, contributia la succesul clientilor nostri este decisiva.

Mai mult decat atat, competenta noastra de business presupune si:

- Controlul si gestionarea intregului lant logistic prin tehnologii informationale moderne – pentru achizitii, logistica depozitarii, fulfillment, logistica productiei sau distributie.

- Reactie flexibila la procesele individuale specifice clientilor: prin intermediul platformei noastre de integrare, fluxurile de date ale clientilor nostri pot fi corelate in mod optim cu sistemele Gebruder Weiss.

- Utilizarea unor standarde recunoscute in domeniul managementului de proiect, al schimbului de date, al proceselor de asistenta si dezvoltare, precum si in ceea ce priveste sistemele hardware.

- Sustinerea si dezvoltarea continua a sistemelor noastre IT: indiferent daca sunt necesare standarde uzuale sau interfete personalizate pentru schimbul de date – pentru proiectele clientilor nostri avem intotdeauna la dispozitie experti care dispun de know-how-ul necesar.

In Gebruder Weiss, am ales sa facem lucrurile altfel si sa asezam in lumina reflectoarelor atribute precum siguranta, incredere, competenta, calitate si expertiza, atribute ce se vor evidentia indiferent de provocarea lansata de clientii nostri. Pentru aceasta, ne bazam pe echipa GW care isi desfasoara activitatea dupa principii cu radacini adanci si etice si este pregatita din punct de vedere profesional sa faca fata oricarei provocari.


Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.