Pentru autorizarea preluarii retelei Angst, Consiliul Concurentei a aprobat angajamentele propuse de cumparator, constand in transferul catre un alt operator a trei dintre magazinele Mega Image, situate in zonele indicate de catre Consiliul Concurentei.

Cele trei magazine Mega Image ce fac obiectul acestui transfer de business sunt cele situate pe strada Icoanei 11 -13, strada Copilului 6-12 si soseaua Stefan cel Mare 56, din Bucuresti.

Lantul de magazine Annabella apartine familiei Mutu, care detine si fabrica de conserve Raureni. Retailerul are peste 50 de magazine, jumatate dintre acestea fiind in judetul Valcea si in special in orasul Ramnicu Valcea. Infiintat in anul 1994, retailerul a incheiat anul 2014 cu afaceri de 175 mil. lei si un profit de 4,2 mil. lei, potrivit datelor furnizate de Ministerul Finantelor.

Pana in momentul publicarii acestui material reprezentantii Annabella nu au putut fi contactati.

Primele detalii despre...
Citeste si: Primele detalii despre "cardul Mega Image": Cum vei putea economisi

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania, cu magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image, Shop&Go, AB COOL FOOD si Gusturi Romanesti. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia care opereaza in prezent pe trei continente.