Medicover a dechis a doua clinica multidisciplinara din Cluj Napoca. Aceasta clinica a fost realizata in urma unei investitii de 300.000 de euro si pune la dispozitia pacientilor zece specialitati medicale, plus o sala speciala pentru kinetoterapie si fizioterapie.

„Cluj-Napoca este unul dintre motoarele economiei romanesti si un centru de business de referinta pentru noi. Deschiderea aici a celei de-a optsprezecea clinici Medicover din Romania reprezinta un pas natural, intrucat raspunde nevoilor in crestere ale clujenilor si companiilor locale pentru servicii medicale de cea mai inalta calitate”, a declarat directorul general al Medicover Romania, Adrian Peake, conform News.ro

Clinica din Liberty Technology Park este cea de-a doua unitate Medicover din Cluj-Napoca, prima fiind deschisa in 2006. In prezent, echipa de profesionisti a celor doua clinici Medicover din Cluj-Napoca reuneste peste 40 de medici si va continua sa se extinda.

Grupul suedez Medicover este unul dintre cei mai importanti operatori de servicii medicale private din Romania si activeaza pe piata locala de 20 de ani. In prezent, Medicover opereaza o retea nationala de 18 clinici, in Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Ploiesti, Brasov si un spital generalist in Bucuresti.

In Romania, furnizorul de servicii medicale a inregistrat anul trecut o crestere a cifrei de afaceri cu 13% comparativ cu anul precedent, pana la 252 milioane euro (57 milioane euro), in special ca urmare a avansului puternic al incasarilor spitalului din Bucuresti. Campania cu activitati in 14 tari europene are, in total, peste 13.000 de angajati, peste 6,5 milioane de pacienti anual, precum si o retea operationala formata din 100 de clinici, patru spitale, 80 de laboratoare si 400 puncte de recoltare.

De asemenea, din grup face parte Synevo, cea mai extinsa retea de laboratoare medicale din Romania. Synevo este prezenta in 12 state europene: Polonia, Romania, Ucraina, Belarus, Georgia, Moldova, Bulgaria, Turcia, Serbia, Rusia, Ungaria si Germania (sub denumirea IMD).

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri