Inscrie-te la Smart Energy, prima conferinta WALL-STREET.RO dedicata consumului eficient de energie

WALL-STREET.RO organizeaza marti, 13 septembrie, conferinta Smart Energy, o dezbatere despre eficientizarea consumului de energie, atat acasa, cat si la birou. Tehnologia avanseaza rapid si devine accesibila pentru tot mai multi consumatori. De ce am vrea sa consumam energie mai eficient? Pentru ca un consum mai eficient sau, de ce nu, mai responsabil de energie are un impact direct si imediat asupra fiecaruia dintre noi.

Va puteti inscrie gratuit la eveniment.

Cei care vor fi prezenti la aceasta dezbatare vor putea sa asculte opiniile lui Martin Zmelik, CEO al distribuitorului de electricitate CEZ Romania, companie din grupul ceh CEZ care, in ultima vreme, se orienteaza puternic in zona in inovatie in domeniul energetic, cumparand firme si testand noi produse si piete.

Adrem, o companie fondata de doi frati romani, va fi reprezentata de CEO-ul Corneliu Bodea. Si Adrem se pregateste pentru un viitor in care energia va fi consumata mai eficient, avand in plan inclusiv o solutie de smart home.

De la Andrew Prelea, CEO Vast Resources, vom putea afla cum putem avea o casa „desteapta” in sens energetic, iar de la Florea Sterie, director de dezvoltare in Alro, cum sa eficientizezi consumul de energie pana aproape de limita.

Citeste si:
ANRE va realiza un calendar de implementare a contoarelor inteligente
ANRE va realiza un calendar...
Citeste si:
Care sunt primele simptome care apar in caz de coronavirus?
Care sunt primele simptome...

Corneliu Radulescu, director in Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei, va vorbi despre reglementarile specifice acestui sector si despre eventuale masuri de sprijin a consumatorilor interesati de eficientizarea consmului propriu de electricitate.

La eveniment vor participa in jur de 80 specialisti din companii din domeniul energiei, autoritati din Ministerul Energiei, reprezentanti ai ONG-urilor de profil, furnizori de tehnologie, distribuitori de energie, dezvoltatori, consultanti, companii de facility management si reprezentanti ai presei.

Aceasta dezbatere va avea loc marti, 13 septembrie, la Hotelul Marshal Garden din Bucuresti. Evenimentul Smart Energy va incepe la 09:30 si mai puteti sa va inscrieti gratuit la el pana luni.

Citeste si:
Cât de performante sunt companiile pentru mediul economic...
Studiu: Companiile din...
Sursa foto: pikaczy / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri