WALL-STREET.RO organizeaza marti, 13 septembrie, conferinta Smart Energy, o dezbatere despre eficientizarea consumului de energie, atat acasa, cat si la birou. Tehnologia avanseaza rapid si devine accesibila pentru tot mai multi consumatori. De ce am vrea sa consumam energie mai eficient? Pentru ca un consum mai eficient sau, de ce nu, mai responsabil de energie are un impact direct si imediat asupra fiecaruia dintre noi.

Va puteti inscrie gratuit la eveniment.

Cei care vor fi prezenti la aceasta dezbatare vor putea sa asculte opiniile lui Martin Zmelik, CEO al distribuitorului de electricitate CEZ Romania, companie din grupul ceh CEZ care, in ultima vreme, se orienteaza puternic in zona in inovatie in domeniul energetic, cumparand firme si testand noi produse si piete.

Adrem, o companie fondata de doi frati romani, va fi reprezentata de CEO-ul Corneliu Bodea. Si Adrem se pregateste pentru un viitor in care energia va fi consumata mai eficient, avand in plan inclusiv o solutie de smart home.

De la Andrew Prelea, CEO Vast Resources, vom putea afla cum putem avea o casa „desteapta” in sens energetic, iar de la Florea Sterie, director de dezvoltare in Alro, cum sa eficientizezi consumul de energie pana aproape de limita.

Corneliu Radulescu, director in Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei, va vorbi despre reglementarile specifice acestui sector si despre eventuale masuri de sprijin a consumatorilor interesati de eficientizarea consmului propriu de electricitate.

La eveniment vor participa in jur de 80 specialisti din companii din domeniul energiei, autoritati din Ministerul Energiei, reprezentanti ai ONG-urilor de profil, furnizori de tehnologie, distribuitori de energie, dezvoltatori, consultanti, companii de facility management si reprezentanti ai presei.

Aceasta dezbatere va avea loc marti, 13 septembrie, la Hotelul Marshal Garden din Bucuresti. Evenimentul Smart Energy va incepe la 09:30 si mai puteti sa va inscrieti gratuit la el pana luni.

Sursa foto: pikaczy / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri