Oscar Downstream lanseaza in aceasta toamna serviciul DIESELpoint Plus, o solutie integrata si eficienta de alimentare ce imbina beneficiul costurilor reduse oferite de statiile de incinta cu controlul oferit de sistemul de carduri.

DIESELpoint Plus este destinat clientilor cu o activitate complexa ce necesita combinarea mai multor variante de alimentare. Specific pentru acestia este instalarea unei statii de incinta la baza de plecare/sosire si folosirea cardurilor de carburant pentru alimentarile in tranzit in reteaua de statii Oscar Downstream. Noul serviciu a fost conceput ca o solutie premium, de integrare a celor doua variante de alimentare, astfel incat sa putem satisface si cele mai exigente nevoi ale partenerilor nostri.

DIESELpoint Plus are la baza o solutie de stocare a carburantului similara unei statii de incinta, pe un model utilizat si in benzinariile clasice, calibrat si avizat metrologic si echipat cu o sonda de nivel de o foarte buna precizie, care include un terminal extern de tranzactionare cu o platforma de operare prietenoasa, foarte usor de utilizat chiar si in absenta unui gestionar.

DIESELpoint Plus include astfel intr-o platforma comuna cele mai importante beneficii ale retelei de statii DIESELpoint Access si a statiilor de incinta DIESELpoint, cu acces la alimentare prin cardul de flota Oscar Downstream.

Toate componentele ce ajuta la optimizarea costurilor: flexibilitate, servicii integrate, control, optimizare costuri, automatizare si siguranta alimentarilor sunt esentiale atunci cand ai o activitate complexa. Tot mai multe companii isi doresc sa tina sub control intregul flux de alimentare, de la aprovizionarea cu carburant pana la alimentarea autovehiculului. Aici intervine automatizarea pe care o ofera noul sistem DIESELpoint Plus, ce consolideaza intr-o platforma informatica integrata toate tranzactiile efectuate de autovehicule atat in reteaua de statii Oscar Downstream (DIESELpoint Access) cat si in statia de incinta proprie (DIESELpoint Plus).” declara Ovidiu Irimies directorul general al Oscar Downstream.

Printre functionalitati amintim setarea de limite cumulate per card, atat pentru alimentarea in reteaua de statii Oscar Downstream cat si in DIESELpoint Plus, transmiterea online a datelor despre nivelul de stoc din rezervor, atentionare cand nivelul scade sub o anumita limita si statia necesita aprovizionare, alerte de tranzactionare, rapoarte integrate disponibile si posibilitatea de a plasa comanda de aprovizionare online. Toate acestea plus verificarile, monitorizarea si urmarirea activitatii fiecarei locatii in care exista un DIESELpoint Plus se vor realiza de catre client online, centralizat prin platforma web, utilizata deja cu succes de clientii nostri.

Un rol esential il are si consultanta oferita de echipa de vanzari si echipa de service in ceea ce priveste instalarea acestui tip de statie de incinta precum si modul cel mai potrivit de operare a acesteia pentru a raspunde nevoilor specifice fiecarui client. Ne bucuram sa vedem ca a prins viata un proiect dezvoltat de echipa Oscar Downstream impreuna cu furnizorii de echipamente pornind de la o nevoie reala a clientilor si bazat pe cerintele acestora, personalizat in cele mai mici detalii ca sa ofere maximum de confort in utilizare si mai ales control.
Intr-o piata dinamica, avantajul nostru competitiv il percepem ca fiind lantul logistic integrat care isi are un rol definitoriu in increderea clientilor in serviciile noastre, format din depozitele cu o capacitate de stocare de peste 50.000mc raspandite la nivel national, o flota de distributie proprie formata din 48 de autocisterne, reteaua de statii Oscar si statiile de incinta oferite in sistem de comodat. Sa nu uitam insa ca cel mai important element in sustinerea unui astfel de lant logistic este calitatea umana. Una din prioritatile companiei pe termen scurt este implementarea unui program de pregatire continua a echipei Oscar Downstream, pentru a putea asigura consultanta pe intreg lantul de aprovizionare si a raspunde cat mai prompt cerintelor clientilor. Pe langa produsele si serviciile oferite, angajatii sunt cartea noastra de vizita.


Despre Oscar Downstream

Infiintata in anul 2001, Oscar Downstream este o companie romaneasca ce pune la dispozitia clientilor cei 15 ani de experienta pe piata romaneasca.

Portofoliul Oscar Downstream include in acest moment furnizarea de motorina prin utilizarea unor canale de distributie variate: livrari en-gross, statii de incinta, carduri de carburant Oscar Downstream, completate de servicii integrate personalizate pe specificul fiecarei industrii si fiecarui client in parte. Portofoliul de produse este completat de benzina, bitum si lubrifianti.

Astazi compania are peste 4.000 de colaboratori la nivel national pe toate liniile de business si se pozitioneaza ca un partener de incredere al companiilor ce activeaza in transporturi, logistica, dar si in constructii, agricultura sau alte domenii.

Despre reteaua de statii Oscar Downstream – DIESELpoint Access

Alimentarile pe baza de card in reteaua de statii Oscar Downstream - DIESELpoint Access se adreseaza in special transportatorilor care tranziteaza principalele rute comerciale. Reteaua a fost construita si se dezvolta in mod special pentru a acoperi nevoile acestora, punand accent pe nevoia soferului profesionist, atat a celor nationali, cat si a celor internationali care pot gasi pe rutele de transport puncte de alimentare bine pozitionate la un pret competitiv pentru derularea in conditii optime a activitatii. Parteneriatele dezvoltate, extind accesul in reteaua Oscar Downstream si pentru posesorii de carduri DKV si Eurowag.

Despre statiile de incinta DIESELpoint

Serviciul de alimentare prin statii de incinta (DIESELpoint) se preteaza oricarui domeniu de activitate ce presupune ca traseele mijloacelor de transport sa aiba punct de plecare/sosire sau sa tranziteze zona unde este amplasata statia. Este un serviciu integrat ce include: alimentare cu motorina prin intermediul statiilor de incinta oferite in comodat pe perioada contractului, cu instalare, suport tehnic si mentenanta incluse; aprovizionare prin intermediul flotei proprii, din depozitele Oscar Downstream raspandite la nivel national; sistem de gestiune a statiilor de incinta disponibil pentru client si consultanta in alegerea celei mai potrivite solutii pentru afacerea clientului, dar si pentru optimizarea consumului.
www.oscars.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri