Profihairshop, cel mai mare retailer specializat in comercializarea de produse profesionale pentru ingrijirea parului, deschide al cincilea magazin pe anul acesta, in Unirii Shopping Center, ajungand la un numar de 15 unitati in Bucuresti si 26 la nivel national. Magazinul a necesitat o investitie de 80.000 euro si va fi inaugurat pe data de 2 decembrie.

Noul magazin Profihairshop este amenajat pe o suprafata de 55 metri patrati si include o selectie de peste 1.500 de produse profesionale pentru ingrijirea parului, produse pentru unghii si accesorii de la 50 de branduri reprezentate.

“Am ajuns la un total de 5 magazine deschise in acest an, atat in Bucuresti cat si in tara, indeplinindu-ne obiectivele de dezvoltare extensiva pentru 2016. Intensificarea expansiunii la nivel national se datoreaza clientilor nostri, intrucat interesul acestora pentru utilizarea produselor profesionale de ingrijire este in continua crestere.Pentru acest nou magazin estimam ca vom inregistra vanzari lunare de 400 euro pe metru patrat”, a declarat Klaus Reisenauer, Managing Partner Profihairshop.

In prezent, reteaua Profihairshop a ajuns la un numar de 26 de magazine, localizate in Bucuresti si in alte orase mari din tara, care cuprind o suprafata totala de 1.100 mp. Valoarea medie a unui bon este de 100 de lei, iar cifra de afaceri estimata de companie pentru acest an este de 5,5 milioane de euro, cu 38% mai mare fata de cea din 2015.

In acest an compania a investit aproximativ 250.000 euro in deschiderea de noi magazine, iar investitia in intreaga retea, de la infiintare pana in prezent, se ridica la 2 milioane de euro. Un magazin Profihairshop amplasat intr-un centru comercial inregistreaza vanzari medii anuale intre 5.000 – 10.000 euro pe metru patrat.

Citeste si:
Profihairshop continua expansiunea cu un nou magazin in Iasi
Profihairshop deschide al...

Profihairshop comercializeaza 50 de game profesionale, printre care Wella System Professional, Nioxin, L’Oreal, Joico, Londa, Moroccanoil, Tigi, Oro Del Marocco, Joc, precum si accesorii pentru par, aparate electrice profesionale pentru coafat si produse de cosmetica si unghii. In portofoliu se regasesc si produse de ingrijire care se adreseaza exclusiv barbatilor: EXL, produse din gama L’Oreal Men, B.APP, Wella System Professional Men.

Lansat in 2009, Profihairshop face parte din grupul dezvoltatorului imobiliar OASIS retail & development din Sibiu, condus de Klaus Reisenauer si Kurt Wagner si este in prezent cel mai mare retailer din Romania specializat in comercializarea de produse profesionale de ingrijire a parului.

Despre vanzarile Profihairshop, dar si despre planurile de expansiune ale retailerului cititi intr-un material publicat pe Wall-Street PRO.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri