1.000 de metri patrati spatiu de lucru, 80 de angajati pe multiple departamente si multa lumina naturala – un mare plus, fata de ferestrele mai mici unde, pana mai acum o luna, isi avea sediul Avangate, multinationala specializata pe software si eCommerce cu sediul principal in Pipera.

Avangate acopera doua etaje din cladirea Connect 3. Primul etaj a fost acoperit de Avangate inca din septembrie 2015; la un an distanta, in octombrie 2016, compania si-a mutat si restul angajatilor, in aceeasi cladire, la etajul trei.

Beneficiile? Echipa este mai aproape si comunicarea intre departamente se realizeaza mai eficient. Doar pe etajul trei se afla echipele de sales, marketing, legal, suport, financiar, HR si risk management.

Totodata, cladirea veche era, la origine, o fabrica veche transformata in birouri, astfel incat avea mai putina lumina naturala si alte facilitati care pot fi intalnite intr-o cladire de birouri moderna.“Clima este controlata in fiecare birou si separata. Izolarea fonica este mai buna si fiecare departament este separat – inainte eram amestecati”, spun reprezentantii Avangate.

Mutarea echipei a durat doar doua zile – un weekend. “Vineri dupa amiaza am impachetat, firma de mutari a luat si a transportat totul de vineri pana duminica seara. Au demontat, apoi remontat, colegii de la IT au cablat iar totul. Am venit luni si totul era aproape gata”.

Pe langa aceste beneficii, noul birou Avangate are si doua restaurante in proximitate, parcare subterana (care inainte nu exista) si parcare de biciclete, tot subterana, si cu boxa inchisa. “Avem foarte multi angajati care vin cu bicicletele la munca! Mai ales cei de la dezvoltare, care au cerut chiar si dusuri”, spun, zambind, reprezentantii multinationalei.

Avangate are in noul sediu 6 sali de meeting. In fiecare saptamana a lunii decembrie compania organizeaza cate un eveniment – petrecere pentru copiii angajatilor, eveniment de caritate, home made day si petrecerea de Craciun care va avea loc cu o saptamana inainte de 25 decembrie, la Beraria H.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri