Nu trebuie sa mire faptul ca apa care ajunge la birou sau acasa prin retelele edilitare contine elementele necesare unui organism sanatos, precum fier, zinc, cupru, calciu, magneziu sau potasiu. Este motivul pentru care apa de la robinet este prima recomandare a medicilor pentru hidratarea zilnica, indiferent de varsta sau de starea de sanatate.

Cu toate acestea, in functie si de vechimea retelei, nu poti fi 100% sigur ca apa pe care o consumi de la robinet nu contine si impuritati sau substante folosite la igienizarea ei.

Aceasta incertitudine dispare cu purificatoarele pe care La Fantana ti le pune la dispozitie pe baza de abonament. Acestea elimina eventualii contaminanti, precum si mirosul si gustul de clor. Vei avea parte de siguranta constanta a apei pentru hidratare.

In plus, o vei putea folosi pentru pentru pregatirea cafelei sau a ceaiului, pentru ca purificatoarele ofera instantaneu apa rece sau fierbinte.

In purificatoarele La Fantana, apa trece prin nu mai putin de patru filtre, ce elimina sedimentele, clorul, rugina sau gustul neplacut.
Purificatoarele sunt date in custodie ca serviciu, pe baza de abonamente ce includ :

  • Instalare gratuita si rapida la birou sau acasa
  • Mentenanta gratuita si igienizare periodica
  • Inlocuirea bateriei de filtre gratuit, conform abonamentului

Purificatoarele La Fantana sunt echipate cu un sistem performant de igienizare zilnica, pe baza de ozon*.
Cere detalii despre abonamentele La Fantana pe www.lafantana.ro.