Reteaua de clinici dentare Dr. Leahu deschide saptamana viitoare un nou centru de excelenta in nordul Bucurestiului cu o investitie de 1,5 milioane euro. Clinicile antreprenorului Ionut Leahu au inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 2 milioane de euro, iar pentru anul acesta estimeaza ca va ajunge pana la 3,5 milioane euro, marja de profit reprezentand aproximativ 20%.

Pentru noua clinica, Ionut Leahu a achizionat o cladire de peste 900 de mp cu 1,1 milioane euro, iar pentru amenajari a fost investita suma de 150.000 euro. Totodata, costul echipamentelor medicale a ajuns in jurul valorii de 250.000 de euro. Clinica Dr. Leahu Caramfil pune la dispozitia pacientilor 8 sali de tratament, 2 sali de planificare digitala si un centru de imagistica 3D Digital.

Din anul 2011, cand a fost infiintata prima clinica Dr. Leahu, si pana in prezent, peste 22.000 de pacienti au beneficiat de tratamente in cadrul clinicilor.

Grupul mai are in plan sa deschida o noua clinica la sfarsitul acestui an sau la inceputul anului 2018 in zona Piata Unirii. Investitia pentru aceasta clinica a fost de peste 700.000 euro, 50% din aceasta reprezentand suma alocata pentru cumpararea terenului.

In medie, in fiecare luna sunt tratati in jur de 1.000 de pacienti unici in clinicile Dr. Leahu. Aici, un pacient roman cheltuieste in medie 1.000 de lei, iar un turist poate depasi 5.000 de euro, pentru ca au nevoie, cel mai adesea, de reabilitari complete. "La partea de turism dentar eu as include si romanii care vin din afara Bucurestiului sa se trateze in clinicile noastre, pentru ca nu se afla acasa. Astfel, aproximativ 40% din pacienti sunt turisti", a explicat dr. Leahu.

Pe langa unitatea dentara care va fi deschisa incepand cu saptamana viitoare, reteaua de clinici dentare Dr. Leahu mai are 3 unitati: Clinica Dr. Leahu Victoriei, Clinica pentru copii Dr. Leahu in Pipera, Centrul de Excelenta in Implantologie Dentara Dr. Leahu Rin Grand Hotel.

Obiectivul principal al retelei este sa ajunga in urmatorii trei ani pe primul loc in topul companiilor din Romania specializate in domeniul stomatologic. Mai mult de atat, dr. Ionut Leahu considera ca va fi pe primul loc atunci cand 51% din oamenii care merg la dentist se vor trata in cadrul clinicilor infiintate de el.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri