Reteaua Clinicile Dentare Dr.Leahu se extinde in judetul Cluj si inaugureaza, in Turda, cel de-al optulea centru stomatologic. Investitia de 350 000 euro este prima din planul strategic care include aceasta regiune in 2019, urmand deschiderea centrului de excelenta regional din Cluj Napoca.

Decizia investitiilor din regiune vine pe fondul cresterii pietei locale cu aproximativ 60% si nivelului ridicat de constientizare a sanatatii dentare din partea populatiei de aici. Potrivit cifrelor Coface, judetul Cluj este, dupa Capitala, cea mai importanta zona la nivel national, luand in considerare cifra de afaceri totala de 83,5 milioane lei a celor peste 300 de cabinete active. Nivelul de educatie al pacientilor este superior si se reflecta in criteriile alegerii medicilor - 86% pe criteriul increderii, urmat de cel al recomandarii – 65%, conform studiului Millward Brown din ianuarie 2019.

“Vom avea, prin deschiderea clinicii din Turda si spitalului din Cluj Napoca, cea mai importanta prezenta a noastra la nivel regional. Deja din cei peste 30% dintre pacientii care vin din toate zonele tarii in Bucuresti pentru serviciile noastre, sunt numeroase persoane din aceasta regiune. Ne dorim sa aducem aproape de locuitorii de aici tehnologia de ultima generatie si o echipa multidisciplinara pentru a le oferi tratamente personalizate, rapide si eficiente, dar si solutii la probleme complexe”, declara Ionut Leahu, CEO si fondator Clinicile Dentare Dr.Leahu.

Reteaua Clinicile Dentare Dr.Leahu detine, in prezent, opt clinici - cinci centre in Bucuresti, o clinica in Pitesti, una in Timisoara si una in Turda. Cu o echipa de 200 de angajati si un plan de recrutare de inca 100 de persoane, reteaua are un portofoliu complex de solutii si cazuistica, construit in cei opt ani de existenta, pentru cateva zeci de mii de pacienti. Serviciile stomatologice oferite acum si in Turda vor respecta standardele retelei.

Sergiana relanseaza...
Citeste si: Sergiana relanseaza restaurantul Stana Turistica din Poiana Brasov


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Ce conteaza in batalia pentru talente pe piata de stomatologie