Taco Bell deschide al doilea restaurant din Romania, in Mega Mall, pana la finalul acestui an, dupa cum au anuntat reprezentantii lantului de fast-food pe Facebook.

Sphera Franchise Group S.A., cel mai mare grup de restaurante din sectorul full-service din Romania, a deschis primul restaurant Taco Bell in mall Baneasa, pe 12 octombrie, dupa o investitie de 350.000 euro. In unitate lucreaza 40 de oameni.

Lansarea a marcat si intrarea brandului sud-californian in Europa Centrala si de Est, aceasta fiind prima locatie Taco Bell pe o raza de 1.028 km in regiune.

Taco Bell face parte din portofoliul Yum! Brands si este principalul lant de restaurante de tip „quick service restaurants” (QSR) din lume, care ofera produse de inspiratie mexicana. Prezenta sa pe piata din Romania este gestionata de Sphera Franchise Group, operatorul exclusiv pe plan local al celorlalte doua mari lanturi de restaurante din portofoliul Yum! Brands: KFC si Pizza Hut. Pregatirile pentru aceasta lansare au inceput in februarie 2016, atunci cand un studiu de piata amanuntit a aratat ca Romania este o piata cu un potential foarte mare pentru brandul californian.

Citeste si:
Efectele pandemiei: Vânzările KFC, Pizza Hut și Taco Bell au scăzut...
Vânzările KFC, Pizza Hut și...
Sursa foto: Pixabay.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Kandia: Mediul privat este singurul care suportă costul crizei
Setari Cookie-uri