Hyperclinica MedLife Braila se intinde pe o suprafata de 540 de metri patrati si ofera pacientilor servicii medicale multidisciplinare si tratamente pentru 24 de specialitati, printre care neurologie, cardiologie, ginecologie, ecografie, pediatrie, gastroenterologie, ORL si dermatologie. Noua unitate cuprinde sala de investigatii gastroenterologice, un salon si 14 cabinete medicale destinate consultatiilor si investigatiilor clinice si paraclinice. Echipa medicala este formata din circa 60 de angajati, medici si personal de suport.

“Inaugurarea unei noi hyperclinici si prima din Braila, cea de-a 19-a din portofoliul MedLife, sustine planurile noastre de extindere si dezvoltare nationala. Vom prospecta in continuare piata in vederea extinderii la nivel national in orasele cu o populatie medie, atat prin achizitii, cat si prin proiecte de tip green field”, a mentionat Mihai Marcu, presedinte si CEO al MedLife.

Grupul MedLife are un istoric de succes in ceea ce priveste atat cresterea organica, cat si cresterea prin achizitii. Incepand cu 2009 a deschis sau a achizitionat 83 de unitati medicale.

MedLife anunta o cifra de...
Citeste si: MedLife anunta o crestere de 27% a cifrei de afaceri in Q3