Noua clinica pune la dispozitie pacientilor servicii de ambulator si analize de laborator, avand acces la investigatii si tratamente pentru 20 de specialitati medicale, printre care medicina de familie, medicina muncii, ginecologie, cardiologie, dermatologie, oftalmologie, gastroenerologie, psihiatrie, pneumologie, neurologie, ortopedie, medicina interna, reumatologie, endocrinologie, ORL, diabet, alergologie si psihologie.

Unitatea medicala se intinde pe o suprafata de 770 metri patrati si cuprinde 17 cabinete si un laborator. Echipa medicala este formata din 25 de medici si asistente, plus personal de suport.

Deschiderea de la Bacau este cel de al treilea proiect dezvoltat organic sub brandul Sfanta Maria, dupa alte doua laboratoare dezvoltate in Brasov si Targu Jiu.

“Sfanta Maria, cel de al doilea brand de servicii medicale parte a grupului MedLife, vine in intampinarea nevoilor romanilor cu venituri mici si medii. Am pus bazele acestui brand odata cu integrarea unora dintre companiile achizitionate care fac parte din grupul mama, precum reteaua de laboratoare Diamed si Ultratest, clinicile si laboratoarele Anima, Ghencea Medical Center precum si clinica Polisano din Bucuresti. Odata ce am conturat aceasta baza, am inceput sa exitindem acest brand si prin proiecte dezvoltate organic – puncte de recoltare, laboratoare si mai nou, clinici”, a mentionat Mihai Marcu, presedinte si CEO MedLife.

Grupul MedLife vizeaza...
Citeste si: Grupul MedLife vizeaza dezvoltarea celui de al doilea brand

In acest moment, Sfanta Maria are extindere nationala, avand in componenta peste 60 de unitati proprii care au rezultat ca urmare a proiectelor de achizitie si a dezvoltarilor organice dupa cum urmeaza: 10 clinici (Bucuresti, Bacau, Magurele), 10 laboratoare (Bucuresti, Brasov, Braila, Focsani, Tecuci, Targu Jiu, Craiova, Magurele) si peste 40 de puncte de recoltare. Totodata, Sfanta Maria este printre operatorii cu cea mai mare retea proprie de medicina de familie.

“In mai putin de doi ani, Sfanta Maria a devenit un jucator important pe piata de servicii medicale din Romania, cu o retea extinsa de medici de familie si medici specialisti in contract cu CNAS. In perspectiva dorim sa dezvoltam si mai mult acest brand avand ca strategie acoperirea oraselor sub 100.000 de locuitori astfel incat, indiferent de venituri, romanii sa aiba acces la servicii medicale de calitate”, a adaugat Mihai Marcu.

MedLife este cel mai mare furnizor de servicii private de sanatate din Romania. Actiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzactionare pe piata reglementata la vedere administrata de Bursa de Valori Bucuresti, Categoria Premium, avand simbolul de tranzactionare ″M″.

Medicover si Synevo: Crestere...
Citeste si: Medicover si Synevo: Crestere de 20% in primele noua luni ale anului