Biletele asigura accesul la eveniment pe toata durata celor 5 zile de festival si se pot cumpara exclusiv online, de pe site-ul Electric Castle, doar cu carduri emise sub marcile Mastercard si Maestro. Incepand cu a doua zi, 2 martie, biletele vor fi disponibile pe site-ul Electric Castle la pretul de 429 lei.

„Comunicarea Mastercard din acest an sta sub umbrela #IncepeCevaDeNepretuit, un concept creat pentru a inspira oamenii sa isi urmeze pasiunile si sa transforme micile momente in amintiri pretioase. Stim cu totii ca muzica este un limbaj universal ce are forta de a uni oameni si destine, asa ca, alaturi de organizatori, ii sustinem pe toti iubitorii festivalului sa creeze noi povesti si experiente unice impreuna. Iar pentru ca primavara este un moment bun in care poti #IncepeCevaDeNepretuit, le oferim fanilor ocazia de a-si rezerva inca de pe acum locul in primele randuri ale festivalului, urmandu-si astfel pasiunea pentru muzica, momente unice si atmosfera deja consacrata de la Electric Castle”, a declarat Ada Iftodi, Business Development Manager Mastercard Romania.

Electric Castle si Mastercard se afla deja la cea de-a patra editie in care ofera fanilor modalitati simple si eficiente de plata, atat pentru bilete, cat si in cadrul evenimentului, incurajand in acest mod platile electronice. Electric Castle va avea loc intre 18 si 22 iulie 2018, iar printre artistii care au confirmat prezenta pe scenele festivalului se numara Damian Marley, London Grammar, Netsky, Valentino Khan, Wolf Alice si The Horrors.

Neversea 2019 are loc intre...
Citeste si: Neversea 2019: Cand se pun in vanzare si cat costa abonamentele

Sursa foto: Electric Castle Facebook