Mastercard este, pentru al patrulea an consecutiv, partener Electric Castle si ofera reduceri pentru biletele la editia din acest an a festivalului de muzica din Bontida. Pe data de 1 martie 2018, toti posesorii de carduri Mastercard pot achizitiona abonamente la festival Electric Castle la pretul special de 399 de lei.

Biletele asigura accesul la eveniment pe toata durata celor 5 zile de festival si se pot cumpara exclusiv online, de pe site-ul Electric Castle, doar cu carduri emise sub marcile Mastercard si Maestro. Incepand cu a doua zi, 2 martie, biletele vor fi disponibile pe site-ul Electric Castle la pretul de 429 lei.

„Comunicarea Mastercard din acest an sta sub umbrela #IncepeCevaDeNepretuit, un concept creat pentru a inspira oamenii sa isi urmeze pasiunile si sa transforme micile momente in amintiri pretioase. Stim cu totii ca muzica este un limbaj universal ce are forta de a uni oameni si destine, asa ca, alaturi de organizatori, ii sustinem pe toti iubitorii festivalului sa creeze noi povesti si experiente unice impreuna. Iar pentru ca primavara este un moment bun in care poti #IncepeCevaDeNepretuit, le oferim fanilor ocazia de a-si rezerva inca de pe acum locul in primele randuri ale festivalului, urmandu-si astfel pasiunea pentru muzica, momente unice si atmosfera deja consacrata de la Electric Castle”, a declarat Ada Iftodi, Business Development Manager Mastercard Romania.

Electric Castle si Mastercard se afla deja la cea de-a patra editie in care ofera fanilor modalitati simple si eficiente de plata, atat pentru bilete, cat si in cadrul evenimentului, incurajand in acest mod platile electronice. Electric Castle va avea loc intre 18 si 22 iulie 2018, iar printre artistii care au confirmat prezenta pe scenele festivalului se numara Damian Marley, London Grammar, Netsky, Valentino Khan, Wolf Alice si The Horrors.

Sursa foto: Electric Castle Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri