Pentru al patrulea an consecutiv partener al Electric Castle, Mastercard ofera festivalierilor care platesc contactless in cadrul festivalului de muzica beneficii precum upgrade la Premium Pass pentru doua persoane, Electric hoodies si credit 50 de lei pe bratara de festival.

Cei doi participanti vor beneficia de o locuinta utilata complet, care vine la pachet cu propriul barman care le va face o demonstratie de preparare a bauturilor si le va pregati cocktailuri pe masura, cina si o sesiune de yoga.

„Parteneriatul cu Electric Castle, ajuns la a patra editie, reprezinta pentru noi o ocazie speciala de a fi din nou alaturi de fanii festivalului si de a trai, impreuna cu ei, emotia electrica a celor cinci zile de festival. An de an, impreuna cu partenerii nostri, dezvoltam si sustinem solutii eficiente si accesibile pentru festivalieri, astfel incat sa construim experiente memorabile. La editia din acest an, am invitat un cuplu sa se bucure de cele mai exclusiviste beneficii, chiar din propria lor casa, complet mobilata si utilata, aflata in inima Electric Castle. Astfel, le-am pregatit un spatiu plin de surprize, in care pot avea acces simplu si rapid utilizand tehnologia NFC, dar care, mai ales, dispune de toate facilitatile la care poate visa orice festivalier inrait”, a declarat Ada Iftodi, Marketing Manager, Mastercard.

Electric Castle si Mastercard se afla deja la cea de-a patra editie in care le ofera fanilor modalitati de plata simple si eficiente, atat pentru bilete, cat si in cadrul evenimentului, incurajand in acest mod platile contactless. In acest an, toti cei care platesc contactless cu un card Mastercard sau Maestro pot avea parte de beneficii unice: upgrade la Premium Pass pentru doua persoane, Electric hoodies si credit 50 de lei pe bratara de festival. In vederea completarii experientelor de nepretuit, nelipsit din peisaj va fi Premium Lounge-ul Mastercard gazduit de Biutiful, aflat in proximitatea scenei principale.

Mastercard, www.mastercard.com, este o companie de tehnologie in industria globala de plati ce activeaza in peste 210 tari si teritorii. Produsele si solutiile Mastercard fac activitatile zilnice de comert – cum ar fi cumparaturile, calatoriile, derularea unei afaceri sau managementul finantelor.

Sursa foto: Electric Castle

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri