Vineri seara, in cea de-a treia noapte a festivalului de muzica Electric Castle, publicul a avut parte de un moment neasteptat din partea artistului Tommy Cash, care a inclus in repertoriul sau o manea cantata de Adrian Minune. Oficialii Electric Castle au anuntat ulterior ca aceasta a fost ultima reprezentatie a artistului in festival.

Tomas Tammemets, cunoscut pe scena ca Tommy Cash, este rapper si artist estonian. El a fost protagonistul unui moment inedit cu melodia ”Asa sunt zilele mele” a lui Adrian Minune. Publicul a reactionat prin urale si a inceput sa fredoneze melodia.

Oficialii Electric Castle au anuntat ulterior ca aceasta a fost ultima reprezentatie a artistului in festival. "Multumim, Tommy Cash! Pentru ultima ta reprezentatie la Electric Castle", se arata intr-un mesaj publicat pe contul festivalului de pe reteaua de socializare online Facebook.

Sambata seara, in cea de-a treia zi a festivalului de muzica Neversea, desfasurat in Constanta, faimosul DJ din Suedia, Salvatore Ganacci, a uimit publicul dupa ce a inclus in repertoriul sau o manea cantata tot de Adrian Minune.

Line-up Electric Castle 2019

A saptea editie a celui mai electric festival romanesc se desfasoara zilele acestea intr-un decor de poveste, domeniul Banffy din Bontida, Cluj.

Citeste si:
Untold si festivalurile verii vor genera afaceri de peste 600 mil. lei
Vara festivalurilor:...

Loredana, Dillon, Nils Frahm, Bring Me the Horinzon si Subcarpati sunt pe scena principala a Electric Castle 2019, iar duminica ii avem pe Suie Paparude, Lucky Chops, Metric si 30 Seconds to Mars.

Tot ce trebuie sa stii despre festivalul din Bontida: acces, program si tips & tricks gasesti aici.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Cerere mai mare si bilete de avion mai scumpe in perioada Untold