Vineri seara, in cea de-a treia noapte a festivalului de muzica Electric Castle, publicul a avut parte de un moment neasteptat din partea artistului Tommy Cash, care a inclus in repertoriul sau o manea cantata de Adrian Minune. Oficialii Electric Castle au anuntat ulterior ca aceasta a fost ultima reprezentatie a artistului in festival.

Tomas Tammemets, cunoscut pe scena ca Tommy Cash, este rapper si artist estonian. El a fost protagonistul unui moment inedit cu melodia ”Asa sunt zilele mele” a lui Adrian Minune. Publicul a reactionat prin urale si a inceput sa fredoneze melodia.

Oficialii Electric Castle au anuntat ulterior ca aceasta a fost ultima reprezentatie a artistului in festival. "Multumim, Tommy Cash! Pentru ultima ta reprezentatie la Electric Castle", se arata intr-un mesaj publicat pe contul festivalului de pe reteaua de socializare online Facebook.

Sambata seara, in cea de-a treia zi a festivalului de muzica Neversea, desfasurat in Constanta, faimosul DJ din Suedia, Salvatore Ganacci, a uimit publicul dupa ce a inclus in repertoriul sau o manea cantata tot de Adrian Minune.

Line-up Electric Castle 2019

A saptea editie a celui mai electric festival romanesc se desfasoara zilele acestea intr-un decor de poveste, domeniul Banffy din Bontida, Cluj.

Loredana, Dillon, Nils Frahm, Bring Me the Horinzon si Subcarpati sunt pe scena principala a Electric Castle 2019, iar duminica ii avem pe Suie Paparude, Lucky Chops, Metric si 30 Seconds to Mars.

Tot ce trebuie sa stii despre festivalul din Bontida: acces, program si tips & tricks gasesti aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri