Jovan Radosavljevic a fost numit director general al Coca-Cola HBC Romania

Jovan Radosavljevic a fost numit noul director general al Coca-Cola HBC Romania, functie pe care o va ocupa incepand cu 1 mai 2018. In prezent, el conduce operatiunile companiei Pivara Skopje, un joint-venture intre Coca-Cola HBC & Heineken, in FYROM.

Jaak Mikkel, in prezent director general al Coca-Cola HBC Romania va prelua, de la 1 mai 2018, pozitia de director general al Coca-Cola HBC Polonia.

Jovan Radosavljevic si-a inceput cariera la Coca-Cola HBC in urma cu mai bine de 16 ani in echipa de vanzari din Serbia. Incepand cu anul 1998, el a detinut numeroase pozitii in companie, pana in 2009, cand a devenit director de vanzari al Coca-Cola HBC Serbia, extinzandu-si apoi responsabilitatile in Muntenegru, in 2010 si in Kosovo, in 2011. Este un bun cunoscator al pietei romanesti, datorita celor aproape trei ani petrecuti aici in calitate de director comercial, perioada in care a contribuit, alaturi de echipa pe care a condus-o, la redefinirea strategiei comerciale a Coca-Cola HBC Romania.

In prezent, Jovan Radosavljevic conduce o echipa de 370 de oameni in Pivara Skopje, functie din care a urmarit un obiectiv foarte clar: dezvoltarea unei strategii de crestere eficiente pe termen lung a companiei, care a avut ca rezultat atingerea unor volume si venituri record.

Jaak Mikkel s-a alaturat Coca-Cola HBC in urma cu 10 ani, in calitate de director de vanzari in organizatia tarilor baltice. In 2012, a fost promovat in functia de director general al Pivara Skopje unde, alaturi de echipa sa, a atins cel mai mare volum de bauturi racoritoare vandut, pana atunci, in istoria companiei, atat o crestere istorica a cotei de piata in aceasta categorie, cat si in cea a berilor.

Citeste si:
30 de ani de capitalism intr-o sticla de bautura racoritoare
30 de ani de capitalism...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...

In ultimii patru ani, Jaak Mikkel a ocupat functia de director general al Coca-Cola HBC Romania. In mandatul sau, business-ul a atins unele dintre cele mai mari volume si venituri din istoria de 26 de ani, au fost introduse noi categorii de bauturi in portofoliu si a fost consolidata pozitia de lider al industriei bauturilor din Romania.

Coca-Cola HBC este unul dintre cei mai mari imbuteliatori ai companiei Coca-Cola, cu vanzari de peste 2 miliarde de unitati. Compania activeaza intr-o zona geografica extinsa si are operatiuni in 28 de tari, servind o populatie de aproximativ 590 milioane de oameni. Coca-Cola HBC ofera o gama variata de bauturi racoritoare din categoria celor carbogazoase, sucuri, apa, energizante, ceaiuri si cafea.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri