Coca-Cola HBC, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria bauturilor racoritoare, va avea incepand cu luna iunie un nou director general in persoana lui Jaak Mikkel.

In prezent, Jack Mikkel ocupa pozitia de director general al companiei Pivara Skopje AD din Macedonia – un joint-venture intre Coca-Cola HBC Macedonia si Heineken.

Mikkel si-a inceput cariera in cadrul Coca-Cola HBC in anul 2008, ca director de vanzari pentru Tarile Baltice. In 2012, a fost promovat in functia de director general al Coca-Cola HBC Macedonia. Aici a generat cea mai mare crestere inregistrata vreodata din punct de vedere al volumului si al cotei de piata, atat pe segmentul de bauturi carbogazoase, cat si pe cel de bere. De asemenea, in 2013, Coca-Cola HBC Macedonia a generat cel mai mare profit din istoria sa.

Inainte de a se alatura echipei Coca-Cola HBC, Jaak Mikkel a lucrat timp de zece ani in cadrul companiei Shell, unde a detinut diverse pozitii de conducere, fiind responsabil de activitatea companiei in mai multe tari europene.

Stephane Batoux, actualul Director General al Coca-Cola HBC Romania si Moldova, va ramane in functie pana la sfarsitul lunii mai.

Citeste si:
Schneider Electric are un nou director general
Lucian Enaru este noul...

Coca-Cola Hellenic este al doilea imbuteliator ca marime al companiei Coca-Cola din punct de vedere al volumului, avand vanzari de peste 2 miliarde de unitati. Compania activeaza in 28 de tari, servind o populatie de peste 560 milioane de oameni. In Romania, sistemul este format din Coca-Cola Romania (filiala a The Coca-Cola Company, proprietarul marcilor inregistrate) si partenerul sau Coca-Cola Hellenic (CCH Romania, care imbuteliaza si distribuie produsele Coca-Cola sub licenta The Coca-Cola Company in Romania).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Andra Olar-Caragea este noul CEO al firmei de insolventa CITR
Setari Cookie-uri