Secom, companie romaneasca specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete, isi extinde reteaua proprie de retail prin deschiderea unui nou magazin in Arad. Noul spatiu comercial Secom are o suprafata de 60 mp, este situat in spatele teatrului din Arad.

Consumatorii aradeni vor avea astfel acces la intreg portofoliul Secom de 300 de suplimente alimentare, 100 de produse cosmetice naturale si vor putea beneficia de consultanta personalizata. Specialistii din magazinele Secom sunt farmacisti sau asistenti medicali de farmacie, dispunand de experienta si expertiza necesare pentru a oferi recomandari in alegerea si administrarea celor mai potrivite produse pentru sanatate si frumusete.

"Prin lansarea magazinului de la Arad dorim sa ne consolidam prezenta in zona de vest a tarii si sa crestem interactiunea consumatorilor din aceasta regiune cu toate produsele noastre. In plus, prin consultanta personalizata pe care o oferim in magazinele proprii ne propunem sa cream o cultura privind administrarea suplimentelor alimentare. Speram ca prin produsele noastre si prin initiativele de informare si educare pe care le derulam, vom reusi sa determinam cat mai multi romani sa adopte un stil de viata sanatos si un comportament preventiv, inclusiv prin utilizarea documentata de suplimente alimentare”, aprecizat Lucia Costea, managing partner Secom.

Investitia in magazinul Secom din Arad a fost de 40.000 de euro si face parte din strategia de extindere nationala a companiei. Totodata, compania isi propune sa lanseze anul acesta patru noi magazine proprii. In prezent, reteaua de retail Secom numara 13 magazine in Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Timisoara si Arad. In plus, produsele Secom sunt comercializate pe magazinul online www.secom.ro si in peste 8000 de farmacii si magazine cu profil naturist la nivel national.

Citeste si:
Secom, cifra de afaceri de 25 mil. euro, din vanzarea suplimentelor...
Secom a finalizat 2019 cu o...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Cozi uriașe la intrarea în țară: în vama Nădlac se așteaptă și până la două ore
Setari Cookie-uri