KFC deschide un nou restaurant in Bucuresti, al 29-lea. Valoarea investitiei se ridica la suma de 350.000 euro. Cu aceasta noua locatie, lantul de restaurante ajunge la 71 de unitati la nivel national.

Restaurantul KFC este situat in zona de food court a centrului comercial Auchan din Drumul Taberei. In aceasta locatie sunt disponibile 40 de posturi pentru lucrator in bucatarie si casier. Candidatii nu au nevoie de experienta anterioara de lucru. Ei vor fi instruiti si pregatiti la locul de munca de catre un trainer dedicat.

"Inaugurarea restaurantului cu numarul 71 reprezinta pentru noi un alt pas important in dezvoltarea businessului si in concretizarea planurilor. Suntem bucurosi ca putem sa crestem gradual si, mai ales, sa dezvoltam cat mai multe locatii", a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Sphera Franchise Group.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri