TAROM, pericol public? Geam fisurat, aterizare de urgenta

O cursa TAROM care se afla in zbor spre Barcelona s-a intors de urgenta pe aeroportul Otopeni din cauza unui incident petrecut in timpul zborului. Compania si-a cerut scuze si sustine ca siguranta pasagerilor nu a fost pusa in pericol.

Astfel, unul dintre pasageri a observat un geam care era fisurat si a alertat echipajul.

Imediat, cursa RO421 a revenit pe aeroportul din Bucuresti, in jurul orei 10.00.

”Cursa TAROM ROT 421 Bucuresti – Barcelona, de astazi, 26 Aprilie 2018, operata cu o aeronava de tip BOEING 737-700, care a decolat de pe Aeroportul International Henri Coanda la ora locala 08:49, s-a intors din drum dupa aproximativ o ora de zbor, din cauza unei usoare fisuri aparute la unul dintre geamurile cabinei de pasageri.

Citeste si:
TAROM a demarat procedurile de restructurare a personalului
TAROM a demarat procedurile...

Decizia comandatului respecta procedura stipulata in manualul de zbor al aeronavei. Siguranta pasagerilor nu a fost pusa in pericol nicio clipa.

Aeronava a aterizat in deplina siguranta pe Aeroportul International Henri Coanda, pasagerii au fost debarcati, primesc asistenta la sol si vor decola in scurt timp catre destinatia initiala.

Ne cerem scuze pentru inconvenient, si va reamintim ca prioritatea Companiei TAROM este siguranta si securitatea pasagerilor si echipajului sau”.

TAROM este una dintre companiile de stat “capusata” de-a lungul deceniilor de multiplele guverne care s-au succedat la conducere, investitiile in aeronave si infrastructura fiind minime.

Citeste si:
O aeronavă NATO cu echipamente medicale va sosi în București din...
COVID-19 | O aeronavă cu...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri