Complexul Energetic Oltenia si-a planificat pentru acest an un buget de investitii de 810 milioane de lei, cea mai mare suma urmand sa fie alocata pentru centrala Rovinari, potrivit datelor postate pe site-ul companiei, relateaza Agerpres.

Astfel, din suma totala, pentru sucursala Rovinari se vor cheltui 370 de milioane de lei, pentru Turceni - 112 milioane de lei si pentru Isalnita - 62 de milioane de lei. La sucursala Craiova II se vor investi 52 de milioane de lei, iar la Directia Miniera, 202 milioane de lei.

Reprezentantii CE Oltenia mai precizeaza ca fondurile alocate din surse proprii pentru investitii au fost in continua crestere, de la 345 de milioane de lei in 2013, la 473 milioane de lei in 2017.

Complexul Energetic Oltenia a obtinut anul trecut un profit net de 180,8 milioane de lei, fata de o pierdere neta de 139,8 milioane de lei din anul 2016.

Cifra de afaceri a fost de 2,9 miliarde de lei, in crestere cu 30% fata de valoarea indicatorului din anul precedent, 2,2 miliarde de lei.

Citeste si:
Ce profit estimeaza Complexul Energetic Oltenia in acest an
Complexul Energetic Oltenia:...

Sursa foto: Shutterstock / Light And Dark Studio

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Complexul Energetic Oltenia, modernizat de 1 mld. euro
Setari Cookie-uri