Tarom ar putea deschide o baza aeriana la Sibiu, oras de unde se pot extinde noi rute, a declarat, miercuri, directorul companiei, Werner Wolff.

"Daca dezvoltam traficul aerian local din fiecare oras, cum este acum Sibiul, sau cum este Timisoara, Cluj, inspre vestul Europei, atunci cred ca este necesar sa ne facem si cate o baza", a spus Wolff, potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, Tarom va fi mult mai prezent in tara, pe aeroporturile locale. "Avem 2 variante de lucru: o data tot ce zboara inspre Bucuresti, ca sa zburam dinspre Bucuresti inspre zona de vest, sau plecam si din zona locala si facem direct legatura", a precizat el.

De asemenea, Wolff a subliniat ca sunt multe investitii germane care promoveaza Sibiul intr-un loc de top in industria automotive, la fel si in cazul Timisoarei, de aceea, datorita potentialului, operatorul aerian national a facut legatura intre cele doua orase si Stuttgart.

"Noi avem acum o alta strategie de a dezvolta fiecare aeroport in sine cu avioane care vor veni in plus. In acest moment avem 9 aeronave ATR care pot sa zboare regional, dar nu pot sa zboare international, asa cum vrem noi", a adaugat Wolff.

Seful Tarom a mai spus ca de la Sibiu se pot extinde rute, insa nu a vrut sa le faca publice, dar a mentionat ca exista in pregatire un plan de zbor de iarna care va contine noutati.

"Da, pregatim noutati pentru planul de zbor de iarna. Strategia este combinata si anume crestem numarul de frecvente acolo unde operam de 2-3 ori pe saptamana in vederea imbunatatirii produsului si vom lansa si rute noi", a detaliat Camelia Enescu, director marketing si vanzari la Tarom.

Sursa foto: Agerpers / Simion Mechno

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri