Traian Panait a fost desemnat in functia de director general interimar al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB), joi, de catre Consiliul de Administratie, dupa ce Dan-Dumitru Baciu a demisionat, potrivit unui comunicat emis de CNAB.

Traian Panait are un mandat provizoriu de 4 luni.

In varsta de 64 de ani, Traian Panait este licentiat al Facultatii de Transporturi a Institutului Politehnic din Bucuresti. A ocupat de-a lungul timpului mai multe functii de conducere in cadrul Ministerul Transporturilor, se arata in comunicatul CNAB.

In perioada 2002-2004, Traian Panait a fost secretar de stat la Ministerul Lucrarilor Publice, Transporturilor si Locuintei, pe probleme de transporturi.

In 2006, Traian Panait a fost cercetat de Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu contra intereselor publice in forma calificata, potrivit Romania libera. Panait a fost acuzat ca a favorizat un patron din Tulcea la privatizarea unei societati comerciale din Constanta, scrie curentul.info.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri