Ritter Broker, compania specializata in brokeraj de servicii de leasing si asigurari, se extinde in sistem de franciza incepand cu acest an, fiind in proces de selectie al partenerilor la nivel national.

De curand, compania a beneficiat si de o importanta infuzie de capital prin preluarea a 50% din actiuni de catre Niro Investment, fapt ce va ajuta la consolidarea pozitiei in piata si la dezvoltarea pe plan national a business-lui.

In urmatorii trei ani, vrem sa crestem semnificativ numarul agentilor, de la peste 40, in prezent, la circa 500. De asemenea, vrem sa fim prezenti cu un birou in fiecare resedinta de judet. Prin aceasta extindere, credem ca Ritter Broker poate sa urce in clasamentul brokerilor de profil, undeva in zona locurilor 30-40, de la pozitia actuala situata intre locurile 70-80” Catalin Vasile - Partener & Director General Ritter Broker

Ritter Broker ofera solutii optime de finantare pentru leasing atat financiar cat si operational, scopul fiind de a oferi clientilor, persoane juridice, persoane fizice autorizate si persoane fizice, solutii optime de finantare pentru leasing.

Avantajul acestui sistem de colaborare este ca, poti deveni comerciant de asigurari si servicii de leasing, prin intermediul Ritter Broker, fara a mai fi nevoit sa treci prin toate etapele de acreditare in acest domeniu, etape costisitoare atat din punct de vedere financiar cat si logistic” Catalin Vasile - Director General Ritter Broker

Ritter Broker este o companie de asigurari fondata in 2010 din dorinta a doi tineri, fosti corporatisti de a crea si a ridica in spatele lor o afacere cu capital 100% romanesc care sa aduca servicii profesionale si premium de intermediere si consultanta in asigurari. in momentul de fata, compania lanseaza un sistem inedit de colaborare in regim de franciza, pentru a extinde aria de acoperire si pentru a putea oferi cat mai multor potentiali clienti servicii de calitate, pe tot teritoriul tarii, focusul principal fiind de a oferi franciza pentru orasele mari din Romania.

Noi punem la dispozitie un sistem de business, un model adecvat celor ce vor sa se dezvolte si sa ramana independenti in acelasi timp. Avem franciza construita pe module ce pot fi dezvoltate in functie de zona si partenerul ales. Adresabilitatea e larga si poate fi construita pe paliere de buget in directa relatie cu potentialul partenerului. Vedem parteneriatul cu francizatul Ritter pe termen lung si foarte lung, din care sa beneficiem fiecare in parte de experienta celuilalt si astfel sa dezvoltam o echipa consolidata ce va deservi exclusiv francizatilor si nevoilor acestora. Vom acorda acces instant si gratuit la platforma Ritter care sustine intreaga activitate a francizei, suport tehnic pentru produsele de asigurare comercializate si transparenta in privinta comisioanelor si a contractelor.” Catalin Vasile - Director General Ritter Broker

In afara de un vast portofoliu de produse financiare, gata create in urma unor analize si discutii ample cu societatile de asigurari colaboratoare, Ritter Broker pune la dispozitia francizatului nu doar un brand si un birou sau stand frumos amenajat ci si un ‘know how’ vast, imbinat cu posibilitate de a comercializa o gama de produse premium special concepute impreuna cu companiile de asigurari si leasing pentru a putea satisface necesitati diverse si a venii in intampinarea clientului.

Ritter Broker lucreaza cu 27 de societati de asigurari, 3 societati de administrare a fondurilor de pensii pilon III si cu 10 companii de leasing financiar si operational, putand sa ofere peste 1000 de produse financiare potentialilor clienti. Produse ce pot fi comercializate prin sistem de franciza si de catre viitorii parteneri Ritter Broker.

Ne bazam pe relatiile de incredere si profesionalism construite cu clientii nostri si de aceea
ne dorim sa aducem mereu servicii noi in intampinarea necesitatii lor. Colaborarea cu noi ofera flexibilitate, reduceri de costuri si servicii de consultanta la cele mai inalte standarde
.” Alexandra Bratescu - Director de vanzari, Ritter Broker.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri