„Ne bucuram sa fim prezenti in mijlocul craiovenilor si sa aducem brandul Koton in optiunile lor de shopping. Am ales Mercur Center dupa o analiza atenta a pietei si suntem convinsi ca aici, in inima Craiovei, colectiile Koton se vor remarca prin modele trendy pentru orice iubitor al modei”, a declarat Maria Hangiu, deputy country manager Koton Romania.

Koton a fost fondat in anul 1988, in Istanbul, este lider de piata in Turcia pe segmentul de fast-fashion si are in prezent 515 magazine in 30 de tari. Koton a intrat pe piata romaneasca in anul 2007 odata cu deschiderea unui magazin in Bucuresti Mall. Printre concurentii retailerului pe plan local se numara si grupul Inditex si H&M.

Mercur Center este cea mai noua si moderna investitie de pe piata centrelor comerciale din Craiova, ce ofera pe o suprafata inchiriabila de peste 12.000 mp zeci de branduri nationale si internationale, decoratiuni si articole pentru casa, magazine de bijuterii, parfumuri si cosmetice, echipamente sportive, supermarket cu preturi mici, food court, cinema multiplex, cafenele, magazine cu jucarii, spatii de joaca pentru copii, sala de fitness si aerobic, toate intr-o atmosfera moderna si relaxanta pentru intreaga familie.

Mercur Center este un proiect dezvoltat de SIF Oltenia, in urma unei investitii in modernizare de peste 12 milioane euro.

Lidl isi extinde reteaua...
Citeste si: Lidl isi extinde reteaua locala cu doua noi magazine