Dent Estet, parte a grupului MedLife, a incheiat primele noua luni ale anului 2018 cu o cifra de afaceri de aproape 35 de milioane de lei, ceea ce reprezinta o crestere de 19% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Cele mai mari ponderi in evolutia cifrei de afaceri in primele noua luni ale anului le au serviciile de protetica si implantologie dentara.

„Intr-o piata atomizata, cum este cea a serviciilor de medicina dentara, unde exista peste 17.000 de cabinete medicale individuale in toata tara, Dent Estet ramane un brand de succes. Rezultatele foarte bune inregistrate pe parcursul acestui an si ecartul continuu fata de oricare alt competitor ne ofera premisele ca ne vom apropia sau chiar vom atinge cifra de afaceri de 10 milioane de euro pe care ne-am propus-o pentru 2018”, spune Mihai Marcu, presedintele MedLife.

In primele noua luni ale anului, un numar de 22.000 de pacienti unici, dintre care 6.500 sunt pacienti noi, au vizitat clinicile grupului Dent Estet. In total, au fost efectuate peste 55.000 de vizite si interventii in cabinet.

Dent Estet a demarat cea mai mare investitie din afara Bucurestiului odata cu deschiderea celor doua clinici de la Sibiu, una pentru adulti si cea de-a doua pentru copii. Cele doua clinici ofera un numar de 12 unitati dentare (7 unitati in clinica pentru adulti si 5 in cea pentru copii) si isi propun sa deserveasca atat pacientii din Sibiu, cat si pe cei din judetele invecinate: Brasov, Valcea, Mures, Alba, Deva, Hunedoara.

„Piata creste cu cel putin 16-18% in fiecare an, iar potentialul de dezvoltare pe acest segment ramane unul urias, avand in vedere ca 50% din populatia din Romania inca nu merge la dentist. Cifrele inregistrate de noi se datoreaza atat cresterii numarului de unituri dentare, cat si a unei schimbari pe care am reusit sa o aducem in comportamentul si in atitudinea pacientului cu privire la mersul la dentist. Observam un transfer de optiuni dinspre produse medii, catre excelenta in servicii si tratamente premium”, spune dr. Oana Taban, fondator & director general al grupului Dent Estet.

In prezent, Dent Estet detine o retea de 10 clinici, dintre care 7 in Bucuresti, una in Timisoara si doua in Sibiu. Echipa s-a extins la un numar de 320 de specialisti, dintre care peste 90 sunt medici, care au tratat de-a lungul timpului peste 80.000 de pacienti.

In ultimii doi ani, investitiile la nivelului clinicilor in tehnologii, materiale, echipamente si achizitii de aparatura se ridica la aproximativ 2 milioane euro, iar Dent Estet va investi mai departe in educatie, inovatie si dezvoltarea echipei de specialisti.

Din Grupul Dent Estet fac parte DENT ESTET Clinic SA, Green Dental Clinic SRL, Dentist 4 Kids si Aspen Laborator.

In cei 19 ani de la infiintare, echipa Dent Estet s-a extins la un numar de 320 de specialisti, dintre care peste 90 sunt medici. Acestia au tratat de-a lungul timpului peste 80.000 de pacienti. Grupul detine 10 clinici stomatologice multidisciplinare in Bucuresti, Timisoara si Sibiu, destinate tuturor categoriilor de varsta, 3 divizii de excelenta in Romania (Implant Division, Esthetic Division si Advanced Orthodontic Division), un laborator de tehnica dentara digitala Aspen si 2 studiouri foto digitale specializate Future Dental Smile. Toate acestea reunesc un numar de 57 de cabinete pe o suprafata totala de 3.000 de metri patrati, care includ si 3 sali de chirurgie utilate si 3 centre de diagnostic si radiologie digitala.

Din anul 2016, compania face parte din grupul MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale din tara noastra.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri