Compania Nationala de Cai Ferate (CFR SA) a lansat, la finalul lunii noiembrie, in Sistemul Electronic de Licitatii Publice, licitatia pentru modernizarea liniei de cale ferata Bucuresti Nord-Aeroportul Henri Coanda. Proiectul va costa circa 500 de milioane de lei si va fi gata in 14 luni.

“Lucrarile aferente obiectivului de investitie constau in proiectarea si executia lucrarilor in conformitate cu legislatia si reglementarile tehnice in vigoare. Se vor executa lucrari de infrastructura si suprastructura c.f. , lucrari de arta, constructii civile, arhitectura, rezistenta, semnalizari feroviare, telecomunicatii feroviare. Tehnologiile de executie vor tine seama de toate conditionarile impuse de avize si de incadrarea in durata contractului”, se arata in anuntul publicat.

Valoarea totala a contractului este estimata la 497,3 milioane de lei.

Durata de proiectare si executie a lucrarilor este de 14 luni, iar perioada de garantie este de 60 de luni.

Finantarea este din fonduri europene prin Programul Operational Infrastructura Mare (POIM).

Retail jobs

Data prevazuta pentru inceperea procedurilor de atribuire este 24 decembrie 2018.

Sursa foto: Cristian Nistor | Agerpres Foto
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri