Grupul Pilulka, una dintre cele mai mari farmacii online din Republica Ceha si din Slovacia, va activa in Romania sub numele de Pilulka.ro. Obiectivul noului jucator pe piata farmaceutica este sa devina lider in domeniu.

Pilulka Romania si-a unit fortele cu lantul de farmacii Ecofarmacia, prezent in regiunea Transilvaniei cu peste 30 de puncte de desfacere.

"Piata din Romania prezinta un potential imens pentru noi. In termen de 5 ani, ne asteptam ca cifra de afaceri a farmaciilor din Romania sa ajunga la peste 1 miliard de lei pe an. In primul an dorim sa aducem pe piata o gama larga de servicii pe care le oferim deja in Republica Ceha si in Slovacia. Posibilitatea vanzarii de medicamente online s-a aprobat recent si vom fi printre primii care vor implementa acest sistem odata cu definirea noii legislatii, ceea ce ne da oportunitatea si ne ambitioneaza sa devenim lideri de piata si in Romania. Toate serviciile vor fi oferite de o echipa locala, din Romania, insa ne vom folosi de tehnologia si de experienta acumulate de-a lungul anilor in grupul Pilulka”, a declarat Martin Kasa, managing director al Pilulka Romania, potrivit unui comunicat de presa.

"Vom concura pe aceasta nisa atat cu marii jucatori online, cum ar fi eMAG, cat si cu farmacii consacrate precum Sensiblu sau Catena. Vom porni cu o oferta de cateva mii de produse unice, insa pana la finalul lui 2019 ne propunem sa extindem gama la cateva zeci de mii, la fel cum au si colegii din Cehia si din Slovacia. Focusul nostru nu va fi pe medicamente, ci pe o gama diversa de produse din zona healthcare, cum ar fi cele pentru mama si copil, suplimentele, dermato-cosmeticele, produsele de nutritie pentru sportivi, si multe altele”, a adaugat Alin Dospinescu, head of digital and client relations Pilulka.ro.

Grupul Pilulka isi desfasoara activitatea pe pietele din Cehia, Slovacia si Romania si detine peste 100 de farmacii fizice si trei farmacii online: Pilulka.cz, Pilulka.sk si Pilulka.ro. Grupul este detinut majoritar de actionari din Cehia, care sunt implicati in administrarea sa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri