Procurorii si politistii fac perchezitii la clinica medicala privata Sanador. Sunt suspiciuni privind comiterea infractiunilor de inselaciune si fals in inscrisuri, informeaza Digi24.

Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice ridica documente ce ar putea sustine acuzatiile formulate deja impotriva reprezentantilor clinicii. Acestia sunt suspectati ca ar fi incasat bani atat de la pacienti, cat si de la Casa de Asigurari de Sanatate pentru diverse operatii facute pentru pacienti care aveau probleme cardiovasculare.

Nu se poate vorbi de un prejudiciu deocamdata. Urmeaza sa se verifice cam cati pacienti ar fi fost inselati astfel, mai scrie Digi24.

La sfarsitul anului trecut, furnizorul de servicii medicale private Sanador a inaugurat Centrul Oncologic - un centru specializat in diagnosticarea si tratarea cancerului. Acesta este localizat in apropiere de Piata Victoriei din Bucuresti si este integrat Spitalului Clinic Sanador, valoarea investitiei ridicandu-se la aproximativ 20 milioane de euro, suma provenita din fonduri proprii si credite bancare.

Integrat Spitalului Clinic Sanador, noul centru oncologic beneficiaza de suportul tuturor departamentelor din cadrul acestuia: bloc operator la standarde internationale (fiecare sala de operatie este dotata cu plafon cu flux laminar, avand grad de asepsie 3-4, asigurand protectie totala impotriva infectiilor intraspitalicesti), anestezie si terapie intensiva, radiologie si imagistica medicala, compartiment de primiri urgente (24/24H) cu 18 linii de garda si flota proprie de ambulante.

La inaugurarea Centrului Oncologic Sanador a participat si ministrul Sanatatii, care a precizat ca va sustine aceasta unitate medicala, dat fiind ca sistemul public de sanatate nu este suficient de dezvoltat in acest sector. Tot atunci, Doris Andronescu, directorul general al Sanador, a precizat ca se asteapta ca in primul an centrul medical sa ofere servicii pentru in jur de 1.300 de pacienti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri