Un intreg lot de biscuiti "Popular" a fost retras de la comercializare de catre Kaufland, dupa ce s-a constatat ca exista depasiri la parametrul sulfiti. Produsul poate produce reactii alergice la copii.

"In urma analizelor de laborator efectuate pentru parametrul sulfiti la lotul de biscuiti "Popular" fabricat in data de 10.12. 2018, cu termen de valabilitate un an, s-a constatat depasirea acestui parametru", se arata ntr-un anunt postat pe site-ul Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA).

Potrivit anuntului, consumul zilnic al unei cantitati mai mari de 140 de g din produs poate provoca reactii alergice la copii.

Persoanele care au achizitionat acest produs sunt invitate sa nu il mai consume si sa-l duca in magazinele Kaufland de unde l-au achizitionat, contravaloarea produselor urmand a fi returnata.

Biscuitii sunt produsi de SC Spicul Etap SA din Rosiorii de Vede, Teleorman.

Tot astazi, Mega Image a retras de la comercializare un intreg lot de de mix de fructe exotice, existand suspiciunea contaminarii cu salmonella. Cumparatorii sunt sfatuiti sa nu consume produsul.

Furnizorul Euro Company a initiat o retragere a lotului de produs mentionat mai sus, deoarece exista o suspiciune de contaminare a acestuia cu bacteria Salmonella. Euro Company mentioneaza faptul ca au fost realizate controale pe toate esantioanele de materii prime, precum si a liniilor de productie si toate au iesit conforme, nu s-a confirmat practic prezenta acestei bacterii, insa se efectueaza toate investigatiile necesare in continuare. Toate produsele retrase urmeaza a fi distruse”, a transmis ANSVSA.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri