Un intreg lot de biscuiti "Popular" a fost retras de la comercializare de catre Kaufland, dupa ce s-a constatat ca exista depasiri la parametrul sulfiti. Produsul poate produce reactii alergice la copii.

"In urma analizelor de laborator efectuate pentru parametrul sulfiti la lotul de biscuiti "Popular" fabricat in data de 10.12. 2018, cu termen de valabilitate un an, s-a constatat depasirea acestui parametru", se arata ntr-un anunt postat pe site-ul Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA).

Potrivit anuntului, consumul zilnic al unei cantitati mai mari de 140 de g din produs poate provoca reactii alergice la copii.

Persoanele care au achizitionat acest produs sunt invitate sa nu il mai consume si sa-l duca in magazinele Kaufland de unde l-au achizitionat, contravaloarea produselor urmand a fi returnata.

Biscuitii sunt produsi de SC Spicul Etap SA din Rosiorii de Vede, Teleorman.

Citeste si:
Kaufland România inaugurează al 15-lea magazin în București
Kaufland România inaugurează...

Tot astazi, Mega Image a retras de la comercializare un intreg lot de de mix de fructe exotice, existand suspiciunea contaminarii cu salmonella. Cumparatorii sunt sfatuiti sa nu consume produsul.

Furnizorul Euro Company a initiat o retragere a lotului de produs mentionat mai sus, deoarece exista o suspiciune de contaminare a acestuia cu bacteria Salmonella. Euro Company mentioneaza faptul ca au fost realizate controale pe toate esantioanele de materii prime, precum si a liniilor de productie si toate au iesit conforme, nu s-a confirmat practic prezenta acestei bacterii, insa se efectueaza toate investigatiile necesare in continuare. Toate produsele retrase urmeaza a fi distruse”, a transmis ANSVSA.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
(P) Hale metalice sau hale industriale GEMINA, din beton?
Setari Cookie-uri